Nieuws

20 juni 2023

Avontuurlijke outdoor sporten in Amerika

Wij nemen je graag mee op een avontuurlijke reis door de adembenemende landschappen en opwindende sportmogelijkheden die Amerika te bieden heeft.

Lees meer
15 juni 2023

Reizen door Amerika met het openbaar vervoer

Je gaat ontdekken dat het Amerikaanse openbaar vervoer veel meer is dan alleen een praktisch vervoersmiddel. Het biedt unieke voordelen en mogelijkheden die je reiservaring echt kan veranderen.

Lees meer
19 september 2022

Roadtrip Amerika

Amerika is een enorm groot land. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een roadtrip door het land te maken.

Lees meer
12 september 2022

Amerika met kinderen

Droomt u van een prachtige reis naar Amerika met uw kinderen? Heel begrijpelijk! In de Verenigde Staten is zoveel te zien en te beleven.

Lees meer
25 augustus 2022

Kosten reis Amerika

Overweegt u een vakantie naar de Verenigde Staten? Dan bent u vast benieuwd naar wat u voor zo'n reis ongeveer kwijt bent.

Lees meer
16 augustus 2022

Amerikaanse cultuur

Als u zich echt goed wil voorbereiden op een reis naar Amerika is het ook verstandig om u te verdiepen in de Amerikaanse cultuur.

Lees meer
19 augustus 2021

Het aanvragen van een NIE (National Interest Exceptions)

Tegenwoordig bent u verplicht om naast uw visum of ESTA naar Amerika ook een NIE aan te vragen bij het Amerikaanse consulaat hier in Nederland.

Lees meer
29 april 2021

Terugblik op 100 dagen Biden als president

Biden is inmiddels al meer dan 100 dagen president. Wij hebben voor u uitgezocht wat hij allemaal al bewerkstelligt heeft.

Lees meer
26 januari 2021

Immigratiestop verlengd tot 31 maart

Trump heeft inmiddels het Witte Huis verlaten, en Joe Biden heeft het stokje van hem overgenomen. Maar wat gaat er nu gebeuren met het inreisverbod naar de VS?

Lees meer
03 september 2020

Verkiezingen 2020 Amerika

De verkiezingscampagnes tussen Donald Trump en Joe Biden zijn al in volle gang. Op 3 november worden de verkiezingen gehouden.

Lees meer