Beoordelingen

Vanaf 1 november 2015 zijn wij gestart met KiyOh klantbeoordelingen. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Voor ons is dit een goede graadmeter om te zien of mensen tevreden zijn over onze diensten en om te zien waar wij onze organisatie eventueel kunnen verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook handig en informatief voor al onze websitebezoekers om een goed beeld te krijgen over hoe wij beoordeeld worden.

8,9/10
De gemiddelde beoordeling van onze klanten.
5898
Het totaalaantal beoordelingen van onze klanten.
98%
Het percentage van onze klanten dat ons aanbeveelt.

De meest recente beoordelingen van eVisa Application Services:

"Duidelijk"
Beoordeling: 10.
— Desree uit Amsterdam op dinsdag 09 augustus 2022
"De aanvraag is goed te begrijpen en makkelijk in te vullen. ook de acceptatie volgt snel. Wel zou de prijs mijn inziens wat lager mogen."
Beoordeling: 8.
— Marcel Edmond uit Heerhugowaard op zaterdag 06 augustus 2022
"Duidelijke website , makkelijk invulbaar"
Beoordeling: 10.
— Brechje Catharina Francisca uit Made op vrijdag 05 augustus 2022
"Veel vragen over o.a. -het verblijfadres van de eerste nacht, -contact persoon thuis en in de US -contactgegevens van de werkgever Die moest ik eerst even opzoeken. Voor de rest is het niet lastig en wijst het zich vanzelf."
Beoordeling: 8.
— Jan Fokke uit Vriezenveen op vrijdag 05 augustus 2022
"Top!"
Beoordeling: 10.
— Geert-Jan Henricus Maria uit Oirschot op donderdag 04 augustus 2022
"Erg makkelijk om een gezin te registreren. Snel bevestiging en papieren print binnen enkele dagen. Een aanrader!"
Beoordeling: 10.
— B. uit Van Damme op donderdag 04 augustus 2022
"Prima"
Beoordeling: 8.
— adriaan willem uit Laren op donderdag 04 augustus 2022
"Goed geregeld"
Beoordeling: 9.
— Joost van Zanten uit Westland op donderdag 04 augustus 2022
"Correct"
Beoordeling: 10.
— Nikolaas Maria Raoul Gustaaf uit Brugge op donderdag 04 augustus 2022
"Binnen 48 uur was mijn aanvraag goedgekeurd met officiele registratienummer (gelijk gecontroleerd bij de officiele aanvraagsite). Opzet is veel overzichtelijker dan het origineel, dus je bent veel sneller door de vragen heen. Vond ik prettig. In toelichting wellicht voor degenen die dit voor het eerst invullen vermelden welke informatie ze bij de hand moeten hebben. Verder topervaring."
Beoordeling: 9.
— Sab02 uit Haarlem op donderdag 04 augustus 2022
"Duidelijk wat moet worden ingevuld en snelle service"
Beoordeling: 10.
— Jacqueline Antoinet uit Den Haag op woensdag 03 augustus 2022
"Niet gemakkelijk om in te vullen Kreeg t wel binnen 2 dagen per post toegestuurd"
Beoordeling: 5.
— Willempje uit Amsterdam op woensdag 03 augustus 2022
"Zie bovenstaande"
Beoordeling: 9.
— Clasina Christina Adriana uit Castricum op woensdag 03 augustus 2022
"Het is jammer dat wanneer je een reisgenoot toevoegd je alle gegevens over adres en hotel etc. weer opnieuw moet invoeren! Het zou makkelijker zijn als deze gegevens overgenomen zouden worden"
Beoordeling: 8.
— johannes Fransiscus Marie uit Wageningen op woensdag 03 augustus 2022
"Ik had binnen een paar uur al mijn goedkeuring binnen."
Beoordeling: 8.
— Harry EKELMANS uit Ridderkerk op dinsdag 02 augustus 2022
"NVT"
Beoordeling: 7.
— Wilfred Gerko uit Zwolle op maandag 01 augustus 2022
"Goede uitleg over de vragen en makkelijk in te vullen en overzichtelijke site"
Beoordeling: 9.
— Patricia Fabienne Geraldine uit Breda op maandag 01 augustus 2022
"Eenvoudig en snel"
Beoordeling: 10.
— Lorrayne Portier uit Lippenhuizen op zaterdag 30 juli 2022
"Ik dacht dat het een stuk moeilijker zou zijn maar binnen een paar minuten was ik klaar en binnen een paar uur de goedkeuring ..."
Beoordeling: 10.
— Chantal Josephina Maria uit Brunssum op vrijdag 29 juli 2022
"Goed en snel geregeld"
Beoordeling: 8.
— martinus johanna franciscus uit Rijen op vrijdag 29 juli 2022
"Aangezien e.e.a. in het Nederlands was, is het invullen, aanvragen een fluitje van een cent."
Beoordeling: 9.
— Albert uit Almelo op vrijdag 29 juli 2022
"het was duidelijk wat er ingevuld moest worden en dat was ook redelijk eenvoudig te doen. van sommige vragen is niet helemaal duidelijk waarom ze gesteld worden, want de informatie geeft niets extra's"
Beoordeling: 7.
— Martin uit Rotterdam op vrijdag 29 juli 2022
"Makkelijk om aan te vragen en goede instructies en uitleg!"
Beoordeling: 8.
— Valga uit Nieuwegein op woensdag 27 juli 2022
"Geweldig"
Beoordeling: 10.
— Robert uit Oostzaan op woensdag 27 juli 2022
"Snel en adequaat geholpen"
Beoordeling: 9.
— Nelleke uit Almere op woensdag 27 juli 2022
"Makkelijk om aan te vragen. Snel door de vragen heen."
Beoordeling: 8.
— Johanna Adriana uit Amersfoort op woensdag 27 juli 2022
"Goede informatie, bij het invullen van alle relevante gegeven!"
Beoordeling: 8.
— Britt Margrietha uit Amsterdam op dinsdag 26 juli 2022
"Heel veel invullen. Verder wel duidelijk Maar wordt veel extra gerekend. De kosten waren $14 - maar ik moest €37 betalen."
Beoordeling: 6.
— Joyce Mildred Bonita uit Dordrecht op dinsdag 26 juli 2022
"De website spreekt voor zich, en goedkeuring was er heel snel voor ons hele gezin"
Beoordeling: 10.
— Judith uit Wijnjewoude op maandag 25 juli 2022
"Super!"
Beoordeling: 10.
— Garmt- Jan uit Dublin op maandag 25 juli 2022
"Voor eerste keer prima"
Beoordeling: 8.
— Wilson Ramiro uit Den Haag op zaterdag 23 juli 2022
"Prima wijze om ESTA aan te vragen. Invullen van benodigde gegevens is erg simpel en de afhandeling is lekker snel. Binnen 24 uur had ik de goedkeuring al binnen."
Beoordeling: 10.
— Hank uit Venlo op vrijdag 22 juli 2022
"makkelijk site, goed controle mogelijkheden."
Beoordeling: 10.
— Engelbertus Adrianus Johannes Maria uit Asten op vrijdag 22 juli 2022
"De visa aanvraag is binnen een paar minuten te doorlopen. Het resultaat zat twee dagen later al in de post."
Beoordeling: 10.
— Yvonne uit Wouwse Plantage op vrijdag 22 juli 2022
"Het formulier is duidelijk en makkelijk in te vullen. Daarnaast zijn de kosten te overzien."
Beoordeling: 10.
— Anna uit Schagen op vrijdag 22 juli 2022
"Ik heb in een halfuurtje drie Esta-verklaringen ingevuld. Dat ging makkelijk. Het is wel gek dat ik vervolgens met de naam van mijn dochter word aangesproken in de communicatie. Maar twee of drie dagen later verschenen de verklaringen in mijn mailbox. Fijn!"
Beoordeling: 9.
— Suzanne uit Amsterdam op donderdag 21 juli 2022
"Het aanvragen van een Esta is noodzakelijk en vervelend taakje, maar met behulp van deze website was het eenvoudig en naar mijn mening niet duur. Binnen 48 uur hadden wij de Esta´s in huis"
Beoordeling: 10.
— Michiel uit Bussum op donderdag 21 juli 2022
"Prima site maar ik snap alleen niet waarom er gegevens gevraagd worden van ouders/schoonouders...."
Beoordeling: 8.
— Danielle uit Elst op donderdag 21 juli 2022
"Ik heb er best wel lang over gedaan. Met name de vragen over de werkgever was voor mij een dingetje, Ik werk al 5 jaar niet meer, en dan op zoeken etc. Ook de contactpersonen in Amerika. Wij doen een rondreis. De gegevens van het eerste hotel heb ik nog niet binnen, dus ook dat weer moeten googelen, anders ging de site niet door. nee was niet zo eenvoudig"
Beoordeling: 6.
— Johanna Wilhelmina Maria uit Waalwijk op donderdag 21 juli 2022
"Prima prijs, alles duidelijk aangegeven (ongeveer) en snel klaar."
Beoordeling: 8.
— Donna Christina Valentia uit Oirschot op zondag 17 juli 2022
"Prima makkelijk te gebruiken en in te vullen"
Beoordeling: 9.
— Johannes Stephanus uit Elburg op zaterdag 16 juli 2022
"Overzichtelijk en soepel verlopen"
Beoordeling: 10.
— Berend uit Brouwer op vrijdag 15 juli 2022
"Ging heel gemakkelijk en duidelijk aangegeven,is voor iedereen te doen die kan lezen? Gr Frans"
Beoordeling: 9.
— Balemans Franciscus Wilhelmus uit Tilburg op vrijdag 15 juli 2022
"Gebruiksvriendelijk, makkelijk snel en goed geregeld"
Beoordeling: 10.
— Yvonne Sophia Alfons Augustinus uit Hulsberg op vrijdag 15 juli 2022
"Snel afgehandeld ."
Beoordeling: 10.
— Grietje uit Harlingen op donderdag 14 juli 2022
"Snel en goed geregeld"
Beoordeling: 10.
— Hein uit Groesbeek op donderdag 14 juli 2022
"goed en snel. gebruiksvriendelijk"
Beoordeling: 8.
— Vinod Raveendra Kumar uit Amsterdam op donderdag 14 juli 2022
"Aanvraag verliep soepel en makkelijk. Binnen 24 uur ontving ik de gevraagde ESTA-verklaring."
Beoordeling: 10.
— Roy Robert uit Eindhoven op woensdag 13 juli 2022
"Alles werkt goed en in Nederlands en zo kan je alles goed invullen daarnaast legt het zichzelf goed uit en had ik snel m'n ESTA binnen."
Beoordeling: 10.
— Dave uit Eindhoven op maandag 11 juli 2022
"De site geeft duidelijke info in het Nederlands. Binnen twee dagen geregeld!"
Beoordeling: 10.
— Thea uit Amsterdam op maandag 11 juli 2022
"Prima service!"
Beoordeling: 10.
— Marianne Henriette uit Rijswijk op maandag 11 juli 2022
"Snelle en correcte afwerking"
Beoordeling: 10.
— Hendrika Cornelia Maria uit Kortenhoef op maandag 11 juli 2022
"Makkelijk invullen. Snelle reactie"
Beoordeling: 9.
— Ilona Gerarda Maria Wilhelmina uit Sint Geertruid op zondag 10 juli 2022
"Ze vragen wel alles van je."
Beoordeling: 9.
— Henry Christiaan uit Breda op zondag 10 juli 2022
"Makkelijk te regelen en snel goedkeuring !"
Beoordeling: 9.
— Paulus Johannes Jozef uit Midwoud op zondag 10 juli 2022
"Zeer snel antwoord"
Beoordeling: 10.
— Bianca Grootfaam uit Amsterdam-Zuidoost op zondag 10 juli 2022
"eVisa is zeer betrouwbaar, geeft een adequate snelle service en houd de klant daarnaast op de hoogte omtrent de voortgang! Kortom prima service!"
Beoordeling: 10.
— ANDRE GILLES uit JULIANADORP op zondag 10 juli 2022
"Het is nodig om naar Amerika te gaan, dus heb je geen keus."
Beoordeling: 8.
— Rudolf uit Hoorn op zaterdag 09 juli 2022
"Snelle service."
Beoordeling: 10.
— Arnold Bernard Gerardus uit Elburg op zaterdag 09 juli 2022
"Gemakkelijk en snel geregeld."
Beoordeling: 10.
— Martinus uit Olst op vrijdag 08 juli 2022
"eenvoudig te volgen en snelle service"
Beoordeling: 9.
— Peter Frans P uit antwerpen op vrijdag 08 juli 2022
"Perfect, snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— Giovanni uit Amsterdam op vrijdag 08 juli 2022
"Alleen jammer dat je niet kunt bellen Gaat vlotter als je een vraag hebt"
Beoordeling: 7.
— Annette Catharina uit Veenendaal op vrijdag 08 juli 2022
"Prima"
Beoordeling: 9.
— Ambrosius Ignatius Coleta uit Sint Oedenrode op donderdag 07 juli 2022
"Zeer goed"
Beoordeling: 10.
— Willem Auke uit Den Haag op donderdag 07 juli 2022
"heerlijk simpel"
Beoordeling: 10.
— Jansjen Hendrika uit Wezep op woensdag 06 juli 2022
"Snelle afhandeling ondanks een wijziging in de wet en regelgeving."
Beoordeling: 10.
— Maurice Pieter Clasina uit Elsloo op woensdag 06 juli 2022
"Wat ik fijn vond is dat ik het in het Nederlands kon invullen. Sinds 1 juli was er iets veranderd en daar kreeg ik een mail over na het aanvragen, de communicatie is duidelijk via de mail. Na de verandering die ik doorgestuurd heb, het formulier binnen 1 dag terug en goed gekeurd."
Beoordeling: 10.
— Erna uit Den Haag op woensdag 06 juli 2022
"Logischgebouwd"
Beoordeling: 8.
— Johannes uit Sluis op dinsdag 05 juli 2022
"Makkelijk te volgen stappen met prima uitleg."
Beoordeling: 10.
— Carla uit Huizen op dinsdag 05 juli 2022
"Goed geholpen met de aanvraag"
Beoordeling: 10.
— Petronella Catharina Maria uit Voorburg op dinsdag 05 juli 2022
"Duidelijke site, die de gebruiker snel door de procedure leidt."
Beoordeling: 10.
— Hendrik Bernard uit Leidschendam op dinsdag 05 juli 2022
"Snel en makkelijk!"
Beoordeling: 9.
— Julia Camille Simona uit Delft op dinsdag 05 juli 2022
"Heb geen enkel moment gehad dat ik het nit snapte, gewoon goed."
Beoordeling: 10.
— Jacobus Christiaan Elbert uit Alphen aan den Rijn op maandag 04 juli 2022
"Ik bleek toch een kleine fout te hebben gemaakt. Dankzij de controle werd dit tijdig ontdekt en zijn mogelijk moeilijkheden voorkomen"
Beoordeling: 10.
— Richard uit Hoofddorp op maandag 04 juli 2022
"goed en duidelijk"
Beoordeling: 8.
— A A Koers uit DEN HAAG op zondag 03 juli 2022
"Ik heb eVisa AS jaren geleden al gebruikt en was tevreden: daarom dit jaar ook weer. Invullen is simpel en ook de goedkeuring kwam verrassend snel. Aanrader."
Beoordeling: 10.
— Inge uit Amsterdam op zondag 03 juli 2022
"Vlotte afhandeling en duidelijk."
Beoordeling: 9.
— Cornelia Theodora Maria uit Ter Aar op donderdag 30 juni 2022
"Ik vond het niet moeilijk of veel tijd kosten om de aanvraag te doen. Het is makkelijk dat er een optie is om voor het hele gezin in 1 keer een aanvraag te doen. Ik vind dat de kosten voor de aanvraag heel hoog zijn: Ik begrijp niet waarom een geautomatiseerde aanvraag zoveel moet kosten. Kosten ETA voor Canada zijn veel lager terwijl het een vergelijkbare procedure is. Kosten internationaal rijbewijs veel lager (terwijl die procedure veel arbeidsintensiever is)."
Beoordeling: 7.
— Ingrid Cecilia Maria uit Utrecht op woensdag 29 juni 2022
"Was vriendelijk, duidelijk en helder"
Beoordeling: 10.
— Luiza uit Den Haag op woensdag 29 juni 2022
"Nvt"
Beoordeling: 8.
— Jessica uit Culemborg op woensdag 29 juni 2022
"Het invullen was duidelijk nauwkeurig en afhandeling was uitstekend."
Beoordeling: 10.
— Rosana Marina uit Amstelveen op dinsdag 28 juni 2022
"Heb nog geen ervaring gehad met het document"
Beoordeling: 10.
— Frans Alexander Catharina uit Kerkrade op dinsdag 28 juni 2022
"Men vertelde dat het nogal wat tijd vergde om het formulier in te vullen. Maar was blij dat dat geen waarheid was. Gemakkelijk en snel ingevuld."
Beoordeling: 8.
— Maria Antonia uit Helmond op zondag 26 juni 2022
"Het invullen ging probleemloos. Fijn dat je gewoon met IDeal kunt betalen."
Beoordeling: 10.
— Pieter uit Waddinxveen op zaterdag 25 juni 2022
"Goede Service"
Beoordeling: 10.
— Joyce uit Rotterdam op zaterdag 25 juni 2022
"Uitstekend"
Beoordeling: 10.
— Karine uit Enschede op zaterdag 25 juni 2022
"Makkelijk in te vullen formulier met toelichting indien nodig. Vlotte afhandeling!"
Beoordeling: 10.
— Tom uit Breda op vrijdag 24 juni 2022
"Snel in te vullen en binnen twee dagen bevestiging"
Beoordeling: 8.
— Carla van Mourik uit ophemert op woensdag 22 juni 2022
"Er is persoonlijk contact als het nodig is en ze denken goed met je mee."
Beoordeling: 10.
— Eef uit Nederland op dinsdag 21 juni 2022
"Wij vinden het fijn dat je gewoon in het nederlands kan bestellen. We vonden het wel jammer dat het nu wat langer duurde, maar dat was wel ruim binnen de aangeven tijd. In het verleden hadden we hem bijna per omgaande, dat was nog fijner"
Beoordeling: 9.
— Hans uit Ridderkerk op maandag 20 juni 2022
"Er zijn verschillende sites om dit op te vragen, maar deze is de makkelijkste. Snel ingevuld, snel ontvangen."
Beoordeling: 9.
— Sarah uit Amsterdam op zondag 19 juni 2022
"Was goed niks te klagen"
Beoordeling: 10.
— Bulent uit Eindhoven op zaterdag 18 juni 2022
"Wat ik vooral fijn vond is dat je als je meerdere formulieren wilt invullen je niet telkens alles opnieuw moet invoeren. Misschien zou je op de website kunnen vermelden wat je allemaal nodig hebt om dit formulier in te vullen zodat je vooraf weet wat er allemaal nodig is."
Beoordeling: 8.
— Franciscus uit almere op vrijdag 17 juni 2022
"Omdat het in het Nederlands is, is het makkelijk om in te vullen. Snelle reactie. Prima service!!"
Beoordeling: 9.
— Jer uit Vijfhuizen op vrijdag 17 juni 2022
"Kost wat duurder dan rechtstreeks, maar veel makkelijker omdat het in het Nederlands is. Minder kans op fouten bij het invullen als je Engels wat versleten is."
Beoordeling: 10.
— Gerrit uit Gouda op donderdag 16 juni 2022
"Het formulier is duidelijk en makkelijk in te vullen. De aanvraag was snel behandeld."
Beoordeling: 8.
— Marie uit Utrecht op donderdag 16 juni 2022
"Rubrieken zijn duidelijk en begrijpelijk."
Beoordeling: 10.
— Jacques uit Apeldoorn op woensdag 15 juni 2022
"visum snel binnen"
Beoordeling: 8.
— Lousia Maria Coleta uit Baarle-Nassau op dinsdag 14 juni 2022
"Uitermate duidelijk en eenvoudig. Snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— arjan eduard uit Huizen op dinsdag 14 juni 2022
"Duidelijk en zorgvuldig"
Beoordeling: 8.
— Cornelia uit Middelburg op zaterdag 11 juni 2022
"Snel en goed"
Beoordeling: 10.
— Jaco uit Hoorn op vrijdag 10 juni 2022

Meer beoordelingen bekijken?

Bekijk alle reviews op de website van Kiyoh. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Alle reviews bekijken