De Kosten van het ESTA

Wat kost een ESTA reistoestemming aanvragen bij esta-aanvragen.nl?

Bij ons kunt u uw ESTA reistoestemming veilig en snel online aanvragen.

Wij vragen per aanvraag van een ESTA reistoestemming een vergoeding van €14,50 voor de bemiddelings en administratiekosten. Daarbij betaalt u de prijs van de ESTA zoals deze wordt bepaalt door de overheid van de VS. Dit bedrag is vastgesteld op $14,-. Dit betekent omgerekend een totaalbedrag van €27,50 per aangevraagde ESTA reistoestemming. Ongeacht de wisselkoers hanteren wij een vast totaalbedrag van €27,50

  Direct een ESTA Aanvragen

Wilt u een bevestiging van uw reistoestemming ook per post ontvangen dan brengen wij €3,- extra in rekening per aanvraag.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Bij ons heeft u de keuze uit de hieronder staande betalingsmogelijkheden:

1. Ideal

2. Bancontact/Mister Cash

3. Mastercard

4. Visacard

5. eMaestro

6. American Express

6. PayPal

Mijn ESTA reistoestemming is afgewezen, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Als uw ESTA reistoestemming aanvraag word afgewezen zullen wij u zo spoedig mogelijk het volledige aankoopbedrag terugstorten op uw rekening.

Esta aanvragen zonder creditcard

Een ESTA aanvragen zonder creditcard doet u veilig en vertrouwd bij esta-aanvragen.nl. De meeste mensen die naar de VS reizen geven de voorkeur aan betalen met iDeal of Bancontact/Mister Cash.

Wij ontdekten dat veel reizigers problemen ondervonden bij het indienen van een ESTA aanvraag. Waaronder het probleem dat men alleen kon betalen per creditcard, terwijl veel mensen niet in het bezit zijn van een creditcard. Dit is dan ook een van de voornaamste redenen dat eVisa application services deze service aanbiedt en ervoor gekozen heeft om de meest gebruikte betaalmiddelen voor zowel Nederlanders (iDEAL) als Belgen (Bancontact/Mister Cash) aan te bieden als oplossing voor reizigers naar de Verenigde Staten.

Hiermee kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde 'internetbankierenomgeving' van uw eigen bank. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, zijn de gegevens van de begunstigde en het bedrag al ingevuld. Dit voorkomt het risico op vergissingen. Het werkt eigenlijk hetzelfde als een acceptgiro, maar zonder dat de verkoper een papieren acceptgiro hoeft te versturen. Ook komt u later niet voor verrassingen te staan. De transactie, het inloggen en het autoriseren is dan ook in een paar minuten geregeld. De betaling is tevens meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht. Dus eigenlijk zoals u altijd al gewend bent.

Bent u niet in het bezit van een creditcard waarmee u kunt betalen bij het Amerikaanse CBP, en wilt u deze ook niet alleen voor het aanvragen van een ESTA aanschaffen? Dan is esta-aanvragen.nl de ideale uitkomst voor u. Bij ons kunt u gewoon een esta aanvragen met iDeal of Bancontact/ Mistercash.

  Nu een ESTA Aanvragen