Over ons

Wij zijn een servicebureau met een enthousiast team. Ons team bestaat uit medewerkers gespecialiseerd in het verzorgen van ESTA reistoestemmingen en eVisums. Zij hebben allen ervaring in het begeleiden van reizigers bij het aanvragen van ESTA reistoestemmingen en eVisums voor diverse landen. Alle medewerkers hebben een verklaring omtrent gedrag.

Wij zijn een bedrijf waarbij u gebruik kunt maken van de voordelen van onze diensten en ons specialisme bij het bemiddelen van het aanvragen van uw ESTA reistoestemming. 

Wij maken geen deel uit van de Amerikaanse overheid. De aanvraag van een ESTA reistoestemming wordt gecontroleerd, geregistreerd en toegewezen door het Amerikaanse ministerie Homeland Security. 

Wat doen wij

Wij bemiddelen bij het aanvragen van een ESTA reistoestemming voor de Verenigde Staten. Dit doen wij in de vorm van een online aanvraagservice. Hierbij bieden wij extra diensten aan. Zo bieden wij bijvoorbeeld betaling met iDeal, Bancontact, PayPal, Visacard, Mastercard, eMaestro en American Express, daarbij ondersteunen wij onze klanten bij het aanvragen waar nodig.

Waar staan wij voor

Ons doel is een goede en snelle service te verlenen voor een eerlijke prijs. Hiermee willen wij ons onderscheiden van andere online aanbieders. Wij staan ervoor het u zo gemakkelijk mogelijk te maken een ESTA reistoestemming aan te vragen en te zorgen dat u zonder problemen met uw ESTA de douane kunt passeren, zodat u zich met minder zorg kunt voorbereiden op uw reis.

Waarom een aanvraagservice

Wij merkten dat veel reizigers naar de VS problemen ondervinden bij het aanvragen van een ESTA reistoestemming. Een van die problemen is dat men bij het aanvragen alleen kan betalen met een creditcard, terwijl sommige mensen niet in het bezit zijn van een creditcard of liever op een andere manier betalen. Hiervoor hebben wij een oplossing bedacht door in onze online aanvraagservice de meest gebruikte online betaalmiddelen aan te bieden zoals: iDeal, Mister Cash, Visacard, Mastercard en eMaestro.

Ook bleek dat mensen nogal eens met vragen bleven zitten en er behoefte is aan een Nederlandstalige klantenservice. Wij bieden dan ook een Nederlandse klantenservice waar men zowel per email als telefonisch terecht kan. Ook komt het nogal eens voor dat reizigers geweigerd worden voor de vlucht, omdat de ESTA niet in orde is. Vaak komt dit doordat bepaalde paspoortgegevens dan niet exact overeenkomen met de gegevens op de ESTA verklaring.

Een verkeerd overgenomen paspoortnummer kan bijvoorbeeld al leiden tot weigering ook al heeft men een goedgekeurde ESTA. Hiervoor hebben wij controles in het formulier gebouwd, waardoor de meest gemaakte fouten voorkomen worden. Buiten de geavanceerde controles wordt de aanvraag ook handmatig gecontroleerd door een visumdeskundige, waardoor cruciale fouten bij de aanvraag geminimaliseerd worden. Ondanks alle uitvoerige controles kan er alsnog een (type)foutje gemaakt worden bij het invullen van het formulier door de ESTA aanvrager. De ESTA aanvrager is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het juist invoeren van de gegevens.

Ons privacybeleid 

De bescherming van uw persoonsgegevens staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat uw privacy bij ons is gewaarborgd, daarom hebben wij hiervoor een plan opgesteld. Hierbij werken wij volgens de richtlijnen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en staan wij geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende links autoriteit persoonsgegevens en ec.europa.eu. U kunt ons hier tevens terugvinden in het meldingsregister.

Wilt u gebruik maken van onze service, dan zijn wij u graag tot uw dienst!

Namens ons hele team wensen wij u alvast een voorspoedige reis en een prettig verblijf in de Verenigde Staten van Amerika!

eVisa Application Services

Vertrouwde service voor uw gemak!

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een: 8,9/10
Bekijk alle 5356 beoordelingen