Nieuws

06 juli 2019

Nieuw probleem ontdekt bij Boeing 737 MAX door Amerikaans luchtvaartautoriteit

Weer een nieuw probleem geconstateerd bij verschillende vliegtuigen van het type Boeing 737 MAX en een ander type van de 737 serie.

Meer
18 juni 2019

Amerikaanse luchtvaartautoriteit kan niet zeggen wanneer de 737 MAX weer de lucht in mag

Sinds half maart staan de Boeing 737 MAX al aan de grond na de crashes. Helaas is er nog steeds niet precies bekend wanneer deze types weer mogen vliegen.

Meer
04 juni 2019

Alleen Nederland heeft straks met de vliegtaks te maken volgens EasyJet

Eind 2018 heeft de Nederlandse regering besloten om voor elke vlucht een belasting te heffen van €7,- voor elke bestemming. Deze regel zal vanaf 2021 ingaan. Wat zullen hier de gevolgen van zijn?

Meer
29 mei 2019

Tarief Flight Bundle van KLM wordt duurder

De Flight Bundle waarmee mensen tegen een lager tarief meerdere tickets kunnen aanschaffen wordt duurder omdat het niet meer uit kan voor KLM.

Meer
21 mei 2019

Toestemming voor biometrische database met gegevens van burgers binnen en buiten EU

Er komt een nieuwe database genaamd CIR met hierin de gegevens van burgers van de EU en daar buiten zoals paspoortnummers, namen en geboortedata van 350 miljoen mensen.

Meer
14 mei 2019

Nachtvluchten Schiphol geven overlast, Kamermeerderheid wil hier vanaf

Er schijnen veel mensen overlast te ondervinden van de nachtvluchten vanaf Schiphol, ondanks deze binnen de geluidsnormen plaatsvinden. De overheid wil van de nachtvluchten af.

Meer
05 mei 2019

Bepaalde Nederlandse advocaten mogen VS niet in, Nederland vraagt waarom.

Er zijn meerdere Nederlandse advocaten geweigerd door Amerika. Zij mogen Amerika niet binnen komen. Inmiddels wordt er opheldering gevraagd aan de VS door de Buitenlandse Zaken.

Meer
20 april 2019

Dagelijks 115 vluchten geschrapt door American Airlines

Niet alleen de shutdown in Amerika heeft voor extra kosten gezorgd, ook de Boeing kwestie hakt er in bij American Airlines.

Meer
15 april 2019

Amerikanen moeten vanaf 2021 een ETIAS aanvragen als ze naar Europa willen reizen

Nu kunnen Amerikanen nog visumvrij naar Europa reizen. Hier komt echter vanaf 2021 verandering in. Dan zullen zij een ETIAS aan moeten vragen om naar Europa te mogen reizen.

Meer
02 april 2019

Hoe vraag ik een ESTA Formulier voor Amerika aan

Het aanvragen van een ESTA voor Amerika is heel eenvoudig. Wij hebben een aantal standaard gegevens van u nodig. Daarvoor vult u ons aanvraagformulier in. In vijf overzichtelijke stappen loopt u door het formulier heen, waarna wij de gegevens ontvangen en het ESTA zullen aanvragen.

Meer