Nieuws

14 mei 2019

Nachtvluchten Schiphol geven overlast, Kamermeerderheid wil hier vanaf

Er schijnen veel mensen overlast te ondervinden van de nachtvluchten vanaf Schiphol, ondanks deze binnen de geluidsnormen plaatsvinden. De overheid wil van de nachtvluchten af.

Meer
05 mei 2019

Bepaalde Nederlandse advocaten mogen VS niet in, Nederland vraagt waarom.

Er zijn meerdere Nederlandse advocaten geweigerd door Amerika. Zij mogen Amerika niet binnen komen. Inmiddels wordt er opheldering gevraagd aan de VS door de Buitenlandse Zaken.

Meer
20 april 2019

Dagelijks 115 vluchten geschrapt door American Airlines

Niet alleen de shutdown in Amerika heeft voor extra kosten gezorgd, ook de Boeing kwestie hakt er in bij American Airlines.

Meer
15 april 2019

Amerikanen moeten vanaf 2021 een ETIAS aanvragen als ze naar Europa willen reizen

Nu kunnen Amerikanen nog visumvrij naar Europa reizen. Hier komt echter vanaf 2021 verandering in. Dan zullen zij een ETIAS aan moeten vragen om naar Europa te mogen reizen.

Meer
02 april 2019

Hoe vraag ik een ESTA Formulier voor Amerika aan

Het aanvragen van een ESTA voor Amerika is heel eenvoudig. Wij hebben een aantal standaard gegevens van u nodig. Daarvoor vult u ons aanvraagformulier in. In vijf overzichtelijke stappen loopt u door het formulier heen, waarna wij de gegevens ontvangen en het ESTA zullen aanvragen.

Meer
19 maart 2019

Pasfoto eisen visum Amerika

Lukt het u niet om een ESTA aan te vragen, dan kunt u een visum aanvragen bij de Amerikaanse ambassade. Echter, hiervoor heeft u pasfoto's nodig en die moeten voldoen aan bepaalde eisen die wij voor u op een rijtje hebben gezet.

Meer
05 maart 2019

Alle informatie over de ESTA naar Amerika op een rijtje

Wij hebben alle informatie omtrent de ESTA voor Amerika voor u op een rijtje gezet.

Meer
22 februari 2019

De noodtoestand in Amerika, wat weten we hierover?

President van Amerika, Donald Trump, heeft de noodtoestand afgekondigd. Wat weten we hierover en zijn de gevolgen hiervan?

Meer
05 februari 2019

Welke gevolgen heeft de ‘shutdown’ op Amerika?

De shutdown in Amerika heeft nogal wat sporen achter gelaten. Maar over welke sporen hebben we het eigenlijk? Wij leggen het u uit.

Meer
15 januari 2019

‘ Shutdown’ in Amerika, wat is het en wat zijn de consequenties hiervan?

Sinds Trump president is hebben de Amerikanen al drie keer een ‘shutdown’ meegemaakt. Er is geld vrijgemaakt voor zijn Mexicaanse grensmuur maar de Democraten zijn het niet eens met de begroting hiervoor.

Meer