Beoordelingen

Vanaf 1 november 2015 zijn wij gestart met KiyOh klantbeoordelingen. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Voor ons is dit een goede graadmeter om te zien of mensen tevreden zijn over onze diensten en om te zien waar wij onze organisatie eventueel kunnen verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook handig en informatief voor al onze websitebezoekers om een goed beeld te krijgen over hoe wij beoordeeld worden.

8,9/10
De gemiddelde beoordeling van onze klanten.
5356
Het totaalaantal beoordelingen van onze klanten.
98%
Het percentage van onze klanten dat ons aanbeveelt.

De meest recente beoordelingen van eVisa Application Services:

"Goed geholpen duidelijk op de site"
Beoordeling: 10.
— Andreas Cornelis Albertus uit Obdam op maandag 27 april 2020
"Snel en duidelijk"
Beoordeling: 9.
— Johannes Bernardus uit Apeldoorn op donderdag 02 april 2020
"prima ervaring en supersnel geregeld."
Beoordeling: 10.
— LW Verhoeven uit 's-Hertogenbosch op maandag 30 maart 2020
"Ik vond het handig dat ik mijn vrouw vrij gemakkelijk toe kon voegen. Nog bedankt voor de snelle besluit."
Beoordeling: 10.
— Robert uit Amsterdam op vrijdag 20 maart 2020
"Het invullen was duidelijk en ben zeer tevreden."
Beoordeling: 10.
— Hendrik uit Rhenen op donderdag 19 maart 2020
"Ging best wel vlot"
Beoordeling: 7.
— Ramon uit Rijswijk zh op maandag 16 maart 2020
"Snel mn Esta tegen een normale prijs gekregen na duidelijke uitleg."
Beoordeling: 10.
— Danielle uit Hendrik-Ido-Ambacht op maandag 16 maart 2020
"alles was duidelijk en goed toegelicht, bovendien snel het visum ontvangen."
Beoordeling: 10.
— Rik uit Dalerveen op zondag 15 maart 2020
"Duidelijk formulier, simpel in te vullen en heel snel afgehandeld. Ik ben tevreden."
Beoordeling: 9.
— Evert uit Nieuwerkerk aan den IJSSEK op zaterdag 14 maart 2020
"Zoals verwacht"
Beoordeling: 9.
— Jimmy uit Rijnsburg op vrijdag 13 maart 2020
"Ik had al een ESTA maar wist niet meer vanaf wanneer en of hij nog geldig is. Even gemaild en direct antwoorden. Super!"
Beoordeling: 10.
— Bert E uit Amsterdam op donderdag 12 maart 2020
"Snel, efficient en goed geregeld incl. een snelle afhandeling. thxs"
Beoordeling: 10.
— Melchior uit Mijdrecht op woensdag 11 maart 2020
"Snelle afhandeling"
Beoordeling: 8.
— marjolein uit Capelle aan den Ijssel op dinsdag 10 maart 2020
"prima te doen, snel replay, en simpel te betalen."
Beoordeling: 9.
— john uit eemnes op dinsdag 10 maart 2020
"Een duidelijk en overzichtelijk formulier"
Beoordeling: 8.
— Marc uit 's_hertogenbosch op maandag 09 maart 2020
"Invullen ging snel. Bij vragen via de chat snel een antwoord"
Beoordeling: 9.
— josette uit Oostvoorne op maandag 09 maart 2020
"Duidelijke informatie en correcte afhandeling."
Beoordeling: 10.
— H uit Lunteren op maandag 09 maart 2020
"Invullen was duidelijk, aanvraag werd snel goedgekeurd."
Beoordeling: 10.
— Andreas uit Rotterdam op zaterdag 07 maart 2020
"Invullen was eenvoudig. Afgifte van eVisa ging snel."
Beoordeling: 10.
— Marcus uit Voorburg op vrijdag 06 maart 2020
"Duidelijke uitleg, makkelijk en snel gedaan, snelle reactie"
Beoordeling: 8.
— Dominique uit Rotterdam op donderdag 05 maart 2020
"Aangevraagd en de volgende dag had ik mijn Visum"
Beoordeling: 10.
— Moon uit Haarlem op donderdag 05 maart 2020
"Goede service en duidelijke website waardoor een eVisa aanvragen erg gemakkelijk is."
Beoordeling: 10.
— Danny uit Witmarsum op donderdag 05 maart 2020
"Service is zeer goed."
Beoordeling: 10.
— Cobez uit Alphen op woensdag 04 maart 2020
"Goede duidelijke vragen"
Beoordeling: 9.
— Patrick uit Berger op woensdag 04 maart 2020
"Esta was snel geregeld, eenvoudig."
Beoordeling: 10.
— Heino Ufkes uit Apeldoorn op woensdag 04 maart 2020
"Het was makkelijk in te vullen en de Esta was al snel afgegeven."
Beoordeling: 9.
— Roel uit Oss op dinsdag 03 maart 2020
"De aanvraag is makkelijk en goed in te vullen."
Beoordeling: 8.
— Cor de Beijer uit Nijmegen op dinsdag 03 maart 2020
"Ik had een vraag en kreeg gelijk een antwoord, supersnel"
Beoordeling: 9.
— Roelie uit Mijdrecht op maandag 02 maart 2020
"gebruiksvriendelijk en snel"
Beoordeling: 8.
— Fjodor van Faassen uit Amsterdam op zondag 01 maart 2020
"Het aanvragen verliep, ondanks de vele vragen, vloeiend. Alleen wel vervelend dat je met één tikfout, in dit geval in mijn geboortedatum, verplicht wordt een nieuwe Esta aan te vragen. Ik vind niet dat het zo bureaucratisch zou moeten zijn."
Beoordeling: 6.
— Wichard uit Maassen op zondag 01 maart 2020
"Makkelijk 8n te vullen en super snel"
Beoordeling: 9.
— Elsbeth uit Lelystad op zaterdag 29 februari 2020
"Requested around 3 PM and did get a confirmation around 7 PM"
Beoordeling: 10.
— Jelle Harsma uit Drachten op zaterdag 29 februari 2020
"Prima en snel"
Beoordeling: 10.
— Annette uit Diemen op vrijdag 28 februari 2020
"Prima en lekker vlot geregeld"
Beoordeling: 8.
— Karel uit Gouda op vrijdag 28 februari 2020
"Goeie ervaring met de website, ik had binnen 24 uur onze visums in me mailbox ."
Beoordeling: 8.
— Mimi uit Amsterdam op vrijdag 28 februari 2020
"Onze reis zal nu in ieder geval niet "stranden" op de ESTA-formulieren."
Beoordeling: 10.
— Rudy Kuijpers uit Rijswijk ZH op vrijdag 28 februari 2020
"Ging simpel, eenvoudig en snel"
Beoordeling: 10.
— Maria uit Velsen op donderdag 27 februari 2020
"Goed"
Beoordeling: 10.
— Ibrahim Kanu uit Dordrecht op donderdag 27 februari 2020
"Na betaling een erg snelle reactie. Wel erg jammer dat het uit te printen estaformulier uit 5 pagina's bestaat, terwijl dat ook anders had gekund."
Beoordeling: 7.
— Paul uit Sint Oedenrode op woensdag 26 februari 2020
"Hoewel er ongeveer 72 uur voor staat, hadden wij de bevestiging al binnen 24 uur binnen."
Beoordeling: 9.
— Jan uit Apeldoorn op woensdag 26 februari 2020
"Zondag ingediend, en maandag ochtend al goedkeuring."
Beoordeling: 9.
— Bob uit Houten op woensdag 26 februari 2020
"'smorgens aangevraagd en 'savonds al per email binnen"
Beoordeling: 10.
— C.J.M.Uitterhoeve uit Burgh-Haamstede op dinsdag 25 februari 2020
"snel te vinden en goed en snel in te vullen, ook een snelle bezorging per post."
Beoordeling: 10.
— Miriam uit Alkmaar op maandag 24 februari 2020
"Makkelijk in te vullen en hij is er direct"
Beoordeling: 9.
— Dennis uit Gieterveen op maandag 24 februari 2020
"Het formulier is makkelijk in te vullen en werd snel goedgekeurd."
Beoordeling: 10.
— Judith uit Leiden op maandag 24 februari 2020
"Goede duidelijke site en Esta snel in de mailbox"
Beoordeling: 9.
— Angelique uit Groesbeek op maandag 24 februari 2020
"Binnen 24 uur had ik mijn goedkeuring binnen. Prijs “/kwaliteit verhouding is perfect! Aanrader! Andere sites zijn veels te duur"
Beoordeling: 10.
— Leeroy uit Limburg op zondag 23 februari 2020
"Binnen een paar uren was de aanvraag goedgekeurd."
Beoordeling: 10.
— Gerard uit Nistelrode op vrijdag 21 februari 2020
"Het duurde minder dan 24 uur om een reactie te ontvangen! Ben super blij met de service :)"
Beoordeling: 10.
— Kanika Puri uit Amsterdam op donderdag 20 februari 2020
"Zeer duidelijk, gebruiksvriendelijk en een supersnelle verwerking!"
Beoordeling: 10.
— Jilt uit Oss op donderdag 20 februari 2020
"Gewoon goed, duidelijk en snel."
Beoordeling: 10.
— Moni8 uit Hoogvliet op donderdag 20 februari 2020
"ik dacht een fout te hebben gemaakt gelijk een mail gedaan en kreeg heel snel antwoord perfect"
Beoordeling: 9.
— Dina uit binnenmaas op donderdag 20 februari 2020
"Duidelijk en makkelijk om in te vullen en snelle reactie."
Beoordeling: 10.
— Margrit uit Hapert op donderdag 20 februari 2020
"Duidelijk"
Beoordeling: 10.
— Hubert josef uit Kerkrade op donderdag 20 februari 2020
"Helemaal prima, ook doorgegeven dat ik voor mijn 17 jarige dochter toestemming nodig heb van mijn man"
Beoordeling: 10.
— Wilma uit Zoetermeer op woensdag 19 februari 2020
"Binnen 1 dag de eVisa al in mijn mail en de wetenschap dat hij gecontroleerd is zodat we niet voor verrassingen kunnen komen te staan is een fijn idee."
Beoordeling: 10.
— Marcel uit Kloetinge op woensdag 19 februari 2020
"Na een dag al mijn esta ontvangen via mail en dag erna in de bus. Toppie!!"
Beoordeling: 10.
— Gert uit Beek op woensdag 19 februari 2020
"Het was veel invullen maar het stond er allemaal duidelijk. Binnen 24 uur reactie gekregen dat het akkoord was."
Beoordeling: 9.
— Ingrid uit Enschede op dinsdag 18 februari 2020
"Ik moest per omgaande naar Amerika en dankzij de snelle afhandeling had ik op tijd mijn Esta"
Beoordeling: 10.
— Johanna uit van der Werf op dinsdag 18 februari 2020
"Het word heel duidelijk aangegeven, ik had een vraag en deze werd telefonisch keurig afgewerkt. De goedkeuring was er dezelfde dag al, prima service!"
Beoordeling: 10.
— Mirjam uit Van den Berg op maandag 17 februari 2020
"Ingevuld wat erg simpel was en paar uur later al accoord en 2 dagen later de esta al in de bus"
Beoordeling: 10.
— Heidi Poortvliet uit Spui op maandag 17 februari 2020
"Dit betreft vooral de snelle verwerking en de begeleiding bij het invullen"
Beoordeling: 10.
— H Abma uit Zijderveld op maandag 17 februari 2020
"Duidelijke instructie en on-line begeleiding voor het invullen van het formulier."
Beoordeling: 9.
— Monica uit Enkhuizen op maandag 17 februari 2020
"Erg overzichtelijk en duidelijk! Snelle respons en voldoet aan alle verwachtingen"
Beoordeling: 9.
— Marlies uit Castricum op zondag 16 februari 2020
"Een kind kan de was doen. Heel duidelijk en eenvoudig."
Beoordeling: 10.
— Gertruud uit Amsterdam op zondag 16 februari 2020
"heel eenvoudig en snel geregeld"
Beoordeling: 9.
— ed uit uithoorn op zaterdag 15 februari 2020
"Invullen spreekt voor zich. Erg makkelijk en duidelijk. En ook nog eens een snelle reactie"
Beoordeling: 9.
— Marieke uit Huizen op zaterdag 15 februari 2020
"Zie boven"
Beoordeling: 8.
— Merel uit Nijverdal op vrijdag 14 februari 2020
"Heel makkelijk in te vullen, heel duidelijk wat je moet doen en heel snel terug in de mail dat het goedgekeurd was. Kind kan de was doen."
Beoordeling: 10.
— Sophie uit Delft op vrijdag 14 februari 2020
"Zeer duidelijke website, en snelle afhandeling."
Beoordeling: 9.
— Jos uit Utrecht op vrijdag 14 februari 2020
"Mijn ervaring is zeer goed. Snel en overzichtelijk."
Beoordeling: 10.
— Samuele uit Assen op vrijdag 14 februari 2020
"... maar mijn ESTA ís toegekend, op een makkelijke manier... Bedankt, eVisa, "I'll be bak""
Beoordeling: 9.
— Sascha uit Rotterdam op vrijdag 14 februari 2020
"duidelijke ondersteuning in de tekst"
Beoordeling: 10.
— P.H Boer uit Boven Smilde op donderdag 13 februari 2020
"Goed in te vullen maar moest drie keer opnieuw beginnen omdat ze wilden weten welk hotel, welk adres en welk telefoonnummer ik verbleef."
Beoordeling: 7.
— Elisabeth uit Amersfoort op donderdag 13 februari 2020
"zeer snelle behandeling. overzichtelijk en eenvoudige aanvraag voor het hele gezin"
Beoordeling: 9.
— Rachida uit Diest op woensdag 12 februari 2020
"Gelijk voor het hele gezin aangevraagd, snel en overzichtelijk. En binnen anderhalf uur al binnen."
Beoordeling: 10.
— Stephanie uit Hoeksche waard op woensdag 12 februari 2020
"Nog dezelfde dag antwoord!"
Beoordeling: 10.
— René uit Haarlem op dinsdag 11 februari 2020
"makkelijk en snel"
Beoordeling: 8.
— marjon uit kockengen op dinsdag 11 februari 2020
"Heel snelle respons..."
Beoordeling: 10.
— Lode uit Nieuw Namen op dinsdag 11 februari 2020
"Op eenvoudige wijze visum voor US aangevraagd en gekregen. Ging sneller dan verwacht."
Beoordeling: 9.
— Xander uit Oud-Beijerland op dinsdag 11 februari 2020
"Alle vragen zijn duidelijk,kost wel wat tijd ivm verzamelen van bepaalde gegevens"
Beoordeling: 8.
— Roeland uit Hellevoetsluis op maandag 10 februari 2020
"Prima te doen, slechts een of twee vragen moeilijk te beantwoorden - omdat het van je interpretatie afhangt en er niet bij staat, welke interpretatie de juiste is."
Beoordeling: 8.
— Johan Snel uit Ede Gld op maandag 10 februari 2020
"Zeer snel en kort daarna esta verklaring in huis"
Beoordeling: 10.
— Ron uit St aulaye op maandag 10 februari 2020
"Het kon tot 72 uur duren alvorens de toestemming binnen zou zijn. Slechts 1,5 uur later was het geregeld."
Beoordeling: 8.
— Hans uit Oostburg op maandag 10 februari 2020
"Kost wel tijd doro vele vragen te bantwoorden maar dat is te begrijpen"
Beoordeling: 8.
— Peter uit Bennebroek op maandag 10 februari 2020
"Eenmaal op de goede site terecht te was gekomen,was het niet meer moeilijk om verder te gaan"
Beoordeling: 9.
— Joke uit Rotterdam op zondag 09 februari 2020
"Ik had een mail toegestuurd gekregen met de vraag of ik een beoordeling wilde geven. In mijn beleving had ik nog geen Esta goedkeuring ontvangen en mijn beoordeling was dan ook negatief, echter ik had niet goed gekeken en had het wel degelijk ontvangen. Ik bied mijn welgemeende excuses dan ook aan temeer omdat jullie er alles aan hebben gedaan om opnieuw een goedkeuring te sturen. Ik werd fantastisch geholpen en het was gewoon mijn eigen schuld doordat ik niet goed opgelet had . Bij deze wil ik jullie dan ook bijzonder complimenteren en hebben jullie er alles aan gedaan en is het ook goed gekomen. De volgende keer zal ik zeker weer een Estaformulier bij jullie aanvragen . Wat een geweldige service verlenen jullie, ook als de klant het mis heeft."
Beoordeling: 10.
— Elisabeth Hulseb uit Twello op zaterdag 08 februari 2020
"Prima"
Beoordeling: 8.
— G. Roskam uit Urk op vrijdag 07 februari 2020
"Eenvoudig om in te vullen, snelle afhandeling!"
Beoordeling: 10.
— Henri uit Paasloo op donderdag 06 februari 2020
"Mijn aanvraag kon ik prima doen vanaf een mobile device en er stond nadere toelichting bij elk blokje in geval niet direct duidelijk was wat er ingevuld moest worden. Ik kreeg direct bevestiging van mijn aanvraag en ook ontving ik mijn verklaring binnen 72 uur."
Beoordeling: 10.
— Inge uit Hillegom op donderdag 06 februari 2020
"Snel geregeld allemaal doch heb ik nog geen vestiging via de post gekregen."
Beoordeling: 8.
— Rob uit Dirksland op woensdag 05 februari 2020
"Het format is duidelijk en goed vertaald. Meeste tijd zit in het bijeenzoeken van de gevraagde gegevens"
Beoordeling: 9.
— Willem Frank uit Voorschoten op woensdag 05 februari 2020
"Kreeg eerst een email dat was goed gekeurd en 10min later een email weer dat afgekeurd was lekker hoor."
Beoordeling: 4.
— Redjesh uit Rotterdam op woensdag 05 februari 2020
"Makkelijk in te vullen, goede prijs en snel resultaat!"
Beoordeling: 10.
— Sigris uit Maastricht op dinsdag 04 februari 2020
"Duidelijk website! Snelle reactie en niet te suur!"
Beoordeling: 10.
— Idette uit Maarssen op dinsdag 04 februari 2020
"Het regelen van een visum was binnen een dag geregeld en niet duur , super !"
Beoordeling: 9.
— Jans Frankena uit SNEEK op dinsdag 04 februari 2020
"Het aanvragen was een zeer gemakkelijk proces. Bij twijfel wordt er voldoende aanvullende informatie verschaft om de velden correct in te vullen."
Beoordeling: 10.
— Evert uit Utrecht op dinsdag 04 februari 2020
"Site goed te volgen"
Beoordeling: 7.
— roskam 1585-2017 uit Urk op dinsdag 04 februari 2020
"Veel vragen om in te vullen, maar de ESTA binnen 12 uur binnen!!"
Beoordeling: 10.
— Wil uit Rijen op maandag 03 februari 2020
"Snel geregeld en goed gekeurd. Dat is heel prettig"
Beoordeling: 10.
— Swan uit Nagele op maandag 03 februari 2020
"Prima service en snel"
Beoordeling: 10.
— Dominique uit ANTWERPEN op zondag 02 februari 2020
"Even snel invullen is er niet bij. Kost veel tijd. Vraag over arbeidsverleden onduidelijk. Werk al jaren niet meer."
Beoordeling: 8.
— Karin uit Zoetermeer op zondag 02 februari 2020

Meer beoordelingen bekijken?

Bekijk alle reviews op de website van Kiyoh. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Alle reviews bekijken