Beoordelingen

Vanaf 1 november 2015 zijn wij gestart met KiyOh klantbeoordelingen. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Voor ons is dit een goede graadmeter om te zien of mensen tevreden zijn over onze diensten en om te zien waar wij onze organisatie eventueel kunnen verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook handig en informatief voor al onze websitebezoekers om een goed beeld te krijgen over hoe wij beoordeeld worden.

8,9/10
De gemiddelde beoordeling van onze klanten.
5116
Het totaalaantal beoordelingen van onze klanten.
98%
Het percentage van onze klanten dat ons aanbeveelt.

De meest recente beoordelingen van eVisa Application Services:

"Prima, en snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— Desiree uit Zevenaar op dinsdag 10 december 2019
"Het invullen is gemakkelijk, wel veel vragen waarvan je denkt of dat wel echt nodig is."
Beoordeling: 5.
— Karla uit Amsterdam op dinsdag 10 december 2019
"Super eenvoudig wat je veel steeds scheelt. Eerder na Amerika geweest en via Homeland ingevuld, maar complexer geworden en elke keer na opslaan sms code, ergerde me verschrikkelijk aan. En let op voor criminelen want er zijn sites bij die exorbitante prijzen vragen. Dik tevreden en vertrouwde organisatie is het allerbelangrijkste , en het wordt in Jip en Janneke taal uitgevoerd"
Beoordeling: 9.
— Karel Postulart uit PUIFLIJK NL op maandag 09 december 2019
"Het invullen van de formulieren is zeer gemakkelijk. Echter niet alle regels hadden uitleg, b.v. bij het hebben van meerdere nationaliteiten. (de wijze bij hoe je het hebt verkregen is in eerst instantie onduidelijk). Bij ontvangst van de ESTA , ben ik er achtergekomen dat er iets niet is meegenomen in de aanvraag, wat ik zeker had ingevuld. Via de livechat op de website is dit binnen no-time opgelost door dit bedrijf. Chapeau! Als advies zou ik mee willen geven om bij de factuur /bevestiging de ingevulde gegevens mee te sturen."
Beoordeling: 8.
— Faissel uit Tilburg op maandag 09 december 2019
"Nu al twee keer last minute mijn esta bij eVisa besteld en beide keren was het binnen no time geregeld, helemaal top!"
Beoordeling: 10.
— Naomi uit Rotterdam op maandag 09 december 2019
"Zelfs voor een digibeet als ik heel makkelijk in te vullen.. alles wijst zichzelf. Ook nog eens heel snel ontvangen! Top !"
Beoordeling: 10.
— Natascha uit Geldrop op zondag 08 december 2019
"het invullen ging heel gemakkelijk en het was heel snel geregeld"
Beoordeling: 9.
— helene uit bunschoten op zondag 08 december 2019
"Ik ben tevreden dat ik mijn esta heb gekregen ondanks dat het paar dagen duurde door de storing"
Beoordeling: 5.
— Xamira uit Zaandam op zaterdag 07 december 2019
"Snel duidelijk en goedkoop"
Beoordeling: 9.
— Frank uit Dronten op donderdag 05 december 2019
"Goede service! Klantvriendelijk! Beveel ze van harte aan!"
Beoordeling: 9.
— Arjen uit Haarsteeg op woensdag 04 december 2019
"Fijne en snelle service!"
Beoordeling: 10.
— Tamara uit Rotterdam op dinsdag 03 december 2019
"Snelle afwikkeling."
Beoordeling: 8.
— Sanja uit Vaals op dinsdag 03 december 2019
"Het invullen van het formulier was goed te doen en de verwerking hiervan was snel."
Beoordeling: 10.
— Gérard uit Grave op dinsdag 03 december 2019
"Binnen 1 dag ontvangen. Super snel en duidelijk. Erg tevreden:)"
Beoordeling: 10.
— Hassan uit Miami op dinsdag 03 december 2019
"Zeer goede ervaring. Ze staan in nauw contact met klant en de afhandeling verloopt snel en efficiënt."
Beoordeling: 10.
— Kim uit Saint Maur des Fosses op dinsdag 03 december 2019
"Ik ben al jaren een tevreden klant"
Beoordeling: 8.
— A Kardol Heij uit Wanssum op maandag 02 december 2019
"Na het invullen kreeg ik per omgaande een ontvangstbevestiging. Dat gaf mij een goed gevoel. De mail dat mijn aanvraag was goed gekeurd ontving ik na een paar dagen. Ik heb één kanttekening: ik heb aangegeven graag een papieren versie te willen ontvangen en hier € 3 extra voor betaald. Deze heb ik echter nooit ontvangen. NB. Ik heb inmiddels een nieuwe printer gekocht en het zelf uitgeprint."
Beoordeling: 7.
— Marian uit Zuidhorn op zondag 01 december 2019
"Zie boven"
Beoordeling: 8.
— Ben Verhoof uit VELDHOVEN op zaterdag 30 november 2019
"Zeer snelle reactie op vragen en altijd erg vriendelijk"
Beoordeling: 10.
— Rob uit Erkelens op zaterdag 30 november 2019
"Vergeleken met aanvraag via Amerikaanse site is het soepeler gegaan. Ze mogen wel hetzelfde bedrag vragen als bij de Amerikaanse site. Aantal vragen mogen wat minder zijn."
Beoordeling: 8.
— C. Angoelal uit Den Haag op zaterdag 30 november 2019
"Op zondag vroeg ik aan. Maakte een foutje. herstelde dit en kreeg binnen 30 minuten een vriendelijke persoonlijk brief met dat het opgelost ging worden. Geruststellend!"
Beoordeling: 10.
— dirk uit Amsterdam op donderdag 28 november 2019
"Zeer snelle service"
Beoordeling: 8.
— theadora vanHout uit Lieshout op woensdag 27 november 2019
"Alle vragen duidelijk met info indien gewenst en erg goede reactie op e-mail vragen ."
Beoordeling: 10.
— Ellen uit Riel op dinsdag 26 november 2019
"Aanvraag ging vlot en een snelle reactie."
Beoordeling: 10.
— Jan uit Stein op dinsdag 26 november 2019
"Het invullen plus de terugkoppeling van de aanvraag ging eenvoudig en snel"
Beoordeling: 10.
— Vanessa uit Amsterdam op maandag 25 november 2019
"Aanvraag ging vlot en een snelle reactie."
Beoordeling: 10.
— KASPER uit Harderwijk op maandag 25 november 2019
"Goed aangegeven hoe je het moet doorlopen"
Beoordeling: 8.
— D De jong uit Leerdam op zondag 24 november 2019
"Snel en probleemloos resultaat"
Beoordeling: 9.
— Toon uit Wassenaar op zondag 24 november 2019
"Eerst de Amerikaanse site geprobeerd, maar werden onzeker door (voor ons) niet geheel duidelijke vragen. Site van Esta was helder en duidelijk en eenvoudig in te vullen."
Beoordeling: 9.
— Trea Harperink uit Tubbergen op zondag 24 november 2019
"Veel gegevens invullen, verder snel."
Beoordeling: 9.
— Martien uit Zwolle op zaterdag 23 november 2019
"Prima geregeld."
Beoordeling: 10.
— JCA Knol uit Apeldoorn op zaterdag 23 november 2019
"Okidoki"
Beoordeling: 8.
— Martin uit Amstelveen op vrijdag 22 november 2019
"Easy to follow"
Beoordeling: 8.
— Roger uit Hoog Keppel op donderdag 21 november 2019
"Dit ging heel snel en simpel. Normaal doe ik het altijd rechtstreeks, maar de amerikaanse site verslikte zich steeds in mijn wat ongebruikelijke adres. Dus iets meer betaald, maar wel bijna per omgaande de Esta Clearance gekregen. Super!"
Beoordeling: 9.
— Miranda uit Lelystad op dinsdag 19 november 2019
"Meteen reactie en dezelfde avond al goedgekeurd , heel prettig !"
Beoordeling: 10.
— Bep uit Oudenbosch op dinsdag 19 november 2019
"Hee snelle en persoonlijke service!"
Beoordeling: 10.
— Paul uit Utrecht op maandag 18 november 2019
"prettig en efficiente verwerking"
Beoordeling: 9.
— JOHANNES uit Bonaire op maandag 18 november 2019
"Makkelijk en probleemloos in te vullen formulier Snelle verwerking en Visa na beoordeling binnen..."
Beoordeling: 10.
— Jan uit Borne op zaterdag 16 november 2019
"Tussen aanvraag en afgifte was slechts een dag."
Beoordeling: 10.
— Stoffelina uit Capelle aan den IJssel op vrijdag 15 november 2019
"Helder en snel antwoord."
Beoordeling: 10.
— Oday uit Veghel op dinsdag 12 november 2019
"Zeer goed"
Beoordeling: 9.
— Petra uit Kats op zondag 10 november 2019
"Goede ondersteuning"
Beoordeling: 10.
— Tamara uit Spijkenisse op zondag 10 november 2019
"Snel en makkelijk in te vullen en binnen 24 uur al antwoord"
Beoordeling: 10.
— Ilse uit Arkel op vrijdag 08 november 2019
"Snel en simpel aanvragen en was binnen 12 uur binnen."
Beoordeling: 9.
— Mars uit Bussum op donderdag 07 november 2019
"Nog even zoeken indien wel de plaats maar niet het logeer adres beschikbaar is , wat vaak het geval zal zijn."
Beoordeling: 8.
— Jan Govert uit Amersfoort op donderdag 07 november 2019
"Prima geregeld"
Beoordeling: 9.
— Frank uit Melssen op donderdag 07 november 2019
"Ik heb nu al een aantal keren gebruik gemaakt van deze site en ze zijn erg snel! de originele site blijft nog wel eens steken en dat is irritant... Voorheen waren jullie nog sneller! maar ik ben dik tevreden."
Beoordeling: 9.
— PJ uit Meerstad op donderdag 07 november 2019
"ik probeerde rechtstreeks maar heb geen succes gehad . Via jullie is het zo geregeld."
Beoordeling: 9.
— HENRY CRONIE uit Papendrecht op donderdag 07 november 2019
"Zeer snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— Phlip uit Uithoorn op woensdag 06 november 2019
"Super snel geregeld grote klasse👌"
Beoordeling: 7.
— Herman uit Callantsoog op woensdag 06 november 2019
"Op de avond voor vertrek ontdekte ik dat mijn vorige Esta was verlopen met een maand. Zou de volgende dag moeten vertrekken en rekende er niet meer op dat dat zou lukken. Tot mijn verbazing en blijdschap las ik de volgende ochtend in mijn mail dat het rond was. Ongelooflijk, veel dank!"
Beoordeling: 10.
— Wyneke uit Bilthoven op dinsdag 05 november 2019
"Snelle bediening!"
Beoordeling: 8.
— Ruddy uit Groningen op zondag 03 november 2019
"Application was eenvoudig. Helder en transparant"
Beoordeling: 10.
— Alwie uit Rotterdam op zondag 03 november 2019
"Alles was duidelijk Gemakkelijk in te vullen"
Beoordeling: 8.
— Anja uit Halle op vrijdag 01 november 2019
"Fast response"
Beoordeling: 9.
— Celine uit Ede op vrijdag 01 november 2019
"We received the document very fast!"
Beoordeling: 8.
— Koekie uit Rotterdam op donderdag 31 oktober 2019
"Het formulier is overzichtelijk en makkelijk in te vullen. Dezelfde dag goed gekeurd en in mijn inbox."
Beoordeling: 9.
— Mia van Keeken uit Maastricht op donderdag 31 oktober 2019
"I filled In the forms and a few days later I received my esta for the USA!"
Beoordeling: 7.
— Joan uit Domburg, Zeeland the Netherlands op woensdag 30 oktober 2019
"Mijn ervaring is dat het super snel gaat van het formulier wat ingevuld moeten worden tot het wachten op de visa. Mvg Rita"
Beoordeling: 10.
— Rita Dijk uit Leeuwarden op woensdag 30 oktober 2019
"Gewoon gied."
Beoordeling: 8.
— Geraldine uit Limmen op woensdag 30 oktober 2019
"Duidelijk aanvraagformulier wat eenvoudig is in te vullen en snelle levering van het formulier."
Beoordeling: 8.
— Ria uit Hoofddorp op woensdag 30 oktober 2019
"Het is een supersnelle service Alles staat makkelijk en duidelijk aangegeven Ik heb mijn visa aangevraagd en had het binnen een uur binnen"
Beoordeling: 10.
— Juny uit Rotterdam op woensdag 30 oktober 2019
"Super snelle, duidelijke en goede service."
Beoordeling: 10.
— Kenny uit Antwerpen op maandag 28 oktober 2019
"aanvraag gedaan, binnen 3 uur had ik mijn Esta formulieren al binnen."
Beoordeling: 10.
— de Bree CJA uit Den Haag op zondag 27 oktober 2019
"Via mail binnen enkele uren geregeld"
Beoordeling: 9.
— Leendert uit Heel (L) op vrijdag 25 oktober 2019
"Snelle service"
Beoordeling: 10.
— Joyce Scheffers uit Eindhoven op woensdag 23 oktober 2019
"Formulier duidelijk daardoor makkelijk in te vullen en zeer snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— Pearl van Straat uit Amsterdam op woensdag 23 oktober 2019
"Formulier is gemakkelijk in te vullen en begrijpelijk. Vervolgens is de status van de aanvraag goed te volgen en het was snel afgehandeld."
Beoordeling: 8.
— Annemieke uit Gieten op dinsdag 22 oktober 2019
"Mijn verzoek werd zeer snel afgehandeld."
Beoordeling: 10.
— Nicole uit Den Haag op dinsdag 22 oktober 2019
"Tevreden"
Beoordeling: 8.
— Mien uit Oud-Beijerland op dinsdag 22 oktober 2019
"Op zondag aangevraagd op maandag ochtend al binnen. Super snelle service."
Beoordeling: 10.
— Johanna uit Diemen op dinsdag 22 oktober 2019
"Snel en makkelijk proces met duidelijk uitleg. Kreeg direct een bevestigingsmail en binnen 12 uur was de aanvraag verwerkt en goedgekeurd."
Beoordeling: 10.
— M uit Lelystad op maandag 21 oktober 2019
"Het was een stuk makkelijker dat via de officiële site van ESTA. Één min puntje vond in dat ik, na dat ik een persoon had toegevoegd, iedere keer het verblijf adres moest invullen. Voordeel daar van is, is dat ik het adres nu uit mijn hoofd weet haha"
Beoordeling: 8.
— Caitlin uit Utrecht op zondag 20 oktober 2019
"Veel vragen die soms wat uitzoekwerk behoeven, maar duidelijk en goed te doen."
Beoordeling: 10.
— Hans uit Eindhoven op zondag 20 oktober 2019
"Super snel en makkelijk"
Beoordeling: 10.
— Verreck uit Den haag op zondag 20 oktober 2019
"Makkelijk en correcte vragen bij sommige vragen kan ik heel goed voorstellen dat ze gesteld worden want je moet ten slotte weten wie je in huis haald. Maar ik ben zeer te vreden mijn vakantie kan niet meer stuk."
Beoordeling: 9.
— Mildred uit Zoetermeer op zondag 20 oktober 2019
"Makkelijk en snel geregeld. Binnen 2 uur had ik bevestiging dat mijn ESTA was goedgekeurd."
Beoordeling: 9.
— Harrie uit den Bosch op vrijdag 18 oktober 2019
"Het is zo geregeld op deze Manier."
Beoordeling: 9.
— Robin uit Den Haag op vrijdag 18 oktober 2019
"Het invullen was makkelijk"
Beoordeling: 10.
— Kelly Rose uit Doetinchem op vrijdag 18 oktober 2019
"Een zeer goed. Er is altijd ruimte voor verbetering."
Beoordeling: 9.
— Martijn Van Wier uit Zwolle op dinsdag 15 oktober 2019
"Het formulier was overzichtelijk om in te vullen. Bij sommige vragen dacht ik, waarom. Maar achteraf begrijpelijk , je gaat naar Amerika en daar zijn ze heel voorzichtig , Met wat voor volk ze binnen de grenzen nemen."
Beoordeling: 8.
— Frits Jansen uit Weesp op dinsdag 15 oktober 2019
"Alles verliep kort en bondig."
Beoordeling: 10.
— Leontine Hamer uit nijmegen op maandag 14 oktober 2019
"De service is duidelijk, snel en probleemloos. Top!"
Beoordeling: 10.
— Minke uit Utrecht op maandag 14 oktober 2019
"Heel snel en duidelijk. Fijn dat dergelijke zaken zo prima worden afgehandeld."
Beoordeling: 9.
— Koos Nederhoed uit IJlst op maandag 14 oktober 2019
"Duidelijke en vlotte verwerking. De benodigde tijd is wel langer dan voorspeld."
Beoordeling: 9.
— Andre uit Zwolle op zondag 13 oktober 2019
"Duidelijk en snel in te vullen"
Beoordeling: 10.
— Mariella uit Abcoude op zaterdag 12 oktober 2019
"Aanvraag snel en goed behandeld"
Beoordeling: 8.
— Ay uit LINSCHOTEN op vrijdag 11 oktober 2019
"Helemaal prima"
Beoordeling: 8.
— Daan uit Voorthuizen op vrijdag 11 oktober 2019
"Snelle afhandeling van de aanvraag"
Beoordeling: 9.
— Wilma uit Nieuwegein op vrijdag 11 oktober 2019
"Heel snel en alles is goed geregeld"
Beoordeling: 10.
— Gennaro uit Almere op vrijdag 11 oktober 2019
"Prima"
Beoordeling: 10.
— Ivan uit Ede op donderdag 10 oktober 2019
"Overzichtelijk en makkelijk invullen. Goeie aanvullende info. Snelle levering"
Beoordeling: 8.
— Martin van de ve uit Dronten op donderdag 10 oktober 2019
"Werkt eenvoudig en snel!"
Beoordeling: 10.
— Inge uit Dodewaard op woensdag 09 oktober 2019
"Sommige velden voldoen niet voor geboren op de antillen"
Beoordeling: 6.
— Jules uit De Haseth op woensdag 09 oktober 2019
"Ik heb gelukkig veel hulp gehad bij het aanvragen van 3x een Esta, bij de officiële website na 3 weken niet gelukt en hier gelukkig wel en binnen 2 uur al goedkeuring. Heel erg bedankt voor jullie hulp, geduld en vriendelijkheid !!"
Beoordeling: 10.
— Diana uit Malden op dinsdag 08 oktober 2019
"Na invulling van de aanvraagform ging alles heel vlot."
Beoordeling: 8.
— Maud uit Amersfoort op dinsdag 08 oktober 2019
"Eerder heb ik een negatieve beoordeling geschreven, omdat de gegevens niet klopte en daarmee kort voor vertrek de esta niet bleek afgegeven. Naar nu bleek lag de fout bij mijzelf omdat het paspoortnummer niet juist beek. eVisa kan echter paspoortnummers niet controleren. Het overige contact en zeker ook de wijze waarop zij op mijn onterechte klacht reageerden is erg prettig!"
Beoordeling: 8.
— Marc uit Hilvarenbeek op dinsdag 08 oktober 2019
"Goede service"
Beoordeling: 8.
— Marit uit Amsterdam op zondag 06 oktober 2019
"MAKKELIJK EN SNEL....."
Beoordeling: 10.
— Wouter Bie uit Nijmegen op zondag 06 oktober 2019
"Toegankelijke en duidelijke manier om ESTA aan te vragen"
Beoordeling: 8.
— Niels uit Alphen op zondag 06 oktober 2019
"Ik had mijn aanvraag gedaan en binnen 2 uur had ik de goedkeuring binnen."
Beoordeling: 10.
— Tamara uit OOSTZAAN op zaterdag 05 oktober 2019
"snel even aanvraag doen voor Amerika. meteen geregeld. antwoord binnen een dag"
Beoordeling: 10.
— wim uit schijndel op zaterdag 05 oktober 2019

Meer beoordelingen bekijken?

Bekijk alle reviews op de website van Kiyoh. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Alle reviews bekijken