Beoordelingen

Vanaf 1 november 2015 zijn wij gestart met KiyOh klantbeoordelingen. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Voor ons is dit een goede graadmeter om te zien of mensen tevreden zijn over onze diensten en om te zien waar wij onze organisatie eventueel kunnen verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook handig en informatief voor al onze websitebezoekers om een goed beeld te krijgen over hoe wij beoordeeld worden.

8,9/10
De gemiddelde beoordeling van onze klanten.
5036
Het totaalaantal beoordelingen van onze klanten.
98%
Het percentage van onze klanten dat ons aanbeveelt.

De meest recente beoordelingen van eVisa Application Services:

"Het is zo geregeld op deze Manier."
Beoordeling: 9.
— Robin uit Den Haag op vrijdag 18 oktober 2019
"Het invullen was makkelijk"
Beoordeling: 10.
— Kelly Rose uit Doetinchem op vrijdag 18 oktober 2019
"Een zeer goed. Er is altijd ruimte voor verbetering."
Beoordeling: 9.
— Martijn Van Wier uit Zwolle op dinsdag 15 oktober 2019
"Het formulier was overzichtelijk om in te vullen. Bij sommige vragen dacht ik, waarom. Maar achteraf begrijpelijk , je gaat naar Amerika en daar zijn ze heel voorzichtig , Met wat voor volk ze binnen de grenzen nemen."
Beoordeling: 8.
— Frits Jansen uit Weesp op dinsdag 15 oktober 2019
"Alles verliep kort en bondig."
Beoordeling: 10.
— Leontine Hamer uit nijmegen op maandag 14 oktober 2019
"De service is duidelijk, snel en probleemloos. Top!"
Beoordeling: 10.
— Minke uit Utrecht op maandag 14 oktober 2019
"Heel snel en duidelijk. Fijn dat dergelijke zaken zo prima worden afgehandeld."
Beoordeling: 9.
— Koos Nederhoed uit IJlst op maandag 14 oktober 2019
"Duidelijke en vlotte verwerking. De benodigde tijd is wel langer dan voorspeld."
Beoordeling: 9.
— Andre uit Zwolle op zondag 13 oktober 2019
"Duidelijk en snel in te vullen"
Beoordeling: 10.
— Mariella uit Abcoude op zaterdag 12 oktober 2019
"Aanvraag snel en goed behandeld"
Beoordeling: 8.
— Ay uit LINSCHOTEN op vrijdag 11 oktober 2019
"Helemaal prima"
Beoordeling: 8.
— Daan uit Voorthuizen op vrijdag 11 oktober 2019
"Snelle afhandeling van de aanvraag"
Beoordeling: 9.
— Wilma uit Nieuwegein op vrijdag 11 oktober 2019
"Heel snel en alles is goed geregeld"
Beoordeling: 10.
— Gennaro uit Almere op vrijdag 11 oktober 2019
"Prima"
Beoordeling: 10.
— Ivan uit Ede op donderdag 10 oktober 2019
"Overzichtelijk en makkelijk invullen. Goeie aanvullende info. Snelle levering"
Beoordeling: 8.
— Martin van de ve uit Dronten op donderdag 10 oktober 2019
"Werkt eenvoudig en snel!"
Beoordeling: 10.
— Inge uit Dodewaard op woensdag 09 oktober 2019
"Sommige velden voldoen niet voor geboren op de antillen"
Beoordeling: 6.
— Jules uit De Haseth op woensdag 09 oktober 2019
"Ik heb gelukkig veel hulp gehad bij het aanvragen van 3x een Esta, bij de officiële website na 3 weken niet gelukt en hier gelukkig wel en binnen 2 uur al goedkeuring. Heel erg bedankt voor jullie hulp, geduld en vriendelijkheid !!"
Beoordeling: 10.
— Diana uit Malden op dinsdag 08 oktober 2019
"Na invulling van de aanvraagform ging alles heel vlot."
Beoordeling: 8.
— Maud uit Amersfoort op dinsdag 08 oktober 2019
"Eerder heb ik een negatieve beoordeling geschreven, omdat de gegevens niet klopte en daarmee kort voor vertrek de esta niet bleek afgegeven. Naar nu bleek lag de fout bij mijzelf omdat het paspoortnummer niet juist beek. eVisa kan echter paspoortnummers niet controleren. Het overige contact en zeker ook de wijze waarop zij op mijn onterechte klacht reageerden is erg prettig!"
Beoordeling: 8.
— Marc uit Hilvarenbeek op dinsdag 08 oktober 2019
"Goede service"
Beoordeling: 8.
— Marit uit Amsterdam op zondag 06 oktober 2019
"MAKKELIJK EN SNEL....."
Beoordeling: 10.
— Wouter Bie uit Nijmegen op zondag 06 oktober 2019
"Toegankelijke en duidelijke manier om ESTA aan te vragen"
Beoordeling: 8.
— Niels uit Alphen op zondag 06 oktober 2019
"Ik had mijn aanvraag gedaan en binnen 2 uur had ik de goedkeuring binnen."
Beoordeling: 10.
— Tamara uit OOSTZAAN op zaterdag 05 oktober 2019
"snel even aanvraag doen voor Amerika. meteen geregeld. antwoord binnen een dag"
Beoordeling: 10.
— wim uit schijndel op zaterdag 05 oktober 2019
"Ging ook sneller dan we verwachtten. Alleen de betaling was een beetje lastig, die wilde maar niet tevoorschijn komen en bij het overnieuw proberen moesten we elke keer 2 uur wachten. Uiteindelijk in een andere browser (Internet Explorer ipv. Chrome...!) hebben we de betaling en daarmee de hele aanvraag wel kunnen voltooien."
Beoordeling: 8.
— Anci uit Alkmaar op vrijdag 04 oktober 2019
"Wilde 2 aanvragen tegelijk doen als echtpaar Dit lukte niet Toen ik het apart deed kon ik met mijn creditcard de aanvraag voor mijn man niet gebruiken Vreemd"
Beoordeling: 3.
— Maartje uit Dronten op donderdag 03 oktober 2019
"Snelle service."
Beoordeling: 10.
— W uit Oirschot op donderdag 03 oktober 2019
"Positief dat, wanneer de ESTA is verlopen, wij daar van te voren, kosteloos, bericht van ontvangen! Vooral omdat we hebben ondervonden dat bij andere organisaties hier 9 dollar voor wordt gevraagd, voordat de gevraagde informatie verstrekt kan worden."
Beoordeling: 8.
— M uit Kwadendamme op donderdag 03 oktober 2019
"Binnen 1 uur antwoord"
Beoordeling: 10.
— Frank uit Rekem op woensdag 02 oktober 2019
"Heel eenvoudig en snel"
Beoordeling: 10.
— Ruben uit Hulshout op woensdag 02 oktober 2019
"Na eerst zelf bij esta website meerdere keren te hebben geprobeerd onsuccesful"
Beoordeling: 10.
— Erika uit Rotterdam op dinsdag 01 oktober 2019
"snel en eenvoudig geregeld."
Beoordeling: 9.
— Menso uit Harkstede op maandag 30 september 2019
"Makkelijk"
Beoordeling: 10.
— Marion uit Dordrecht op vrijdag 27 september 2019
"Jullie zijn super attent en behulpzaam :-)"
Beoordeling: 10.
— Nancy uit Paris op vrijdag 27 september 2019
"Geen enkel probleem ervaren bij het invullen van het aanvraagformulier en bijzonder duidelijke communicatie na aanvraag. Bovendien snel goedkeuring ontvangen."
Beoordeling: 10.
— Anton uit Amsterdam op vrijdag 27 september 2019
"Er wordt meegedacht evt. fouten snel hersteld. Je wordt snel en vriendelijk geholpen"
Beoordeling: 9.
— Jan uit Huissen op woensdag 25 september 2019
"Prima"
Beoordeling: 9.
— Paul uit Berkel Enschot op dinsdag 24 september 2019
"Handige en duidelijk website voor aanvraag ESTA"
Beoordeling: 8.
— Wim Doorten uit Vries op dinsdag 24 september 2019
"Teveel vragen..."
Beoordeling: 2.
— Barbara uit Zevenaar op maandag 23 september 2019
"Super, snel"
Beoordeling: 7.
— Aad uit Sint Willebrord op maandag 23 september 2019
"Goed te doen, duidelijke site"
Beoordeling: 8.
— Martien uit Bakel op maandag 23 september 2019
"Het niet krijgen van een ESTA toestemming, is een stevige domper, zeker als je een paar jaar geleden met hetzelfde paspoort wel een ESTA toestemming hebt gekregen. Identiteitsfraude ? Evisa application services was de enige die in ieder geval de gemaakte kosten terug heeft gestort."
Beoordeling: 7.
— H van Riggelen uit Apeldoorn op zaterdag 21 september 2019
"Invullen aanvraag eenvoudig, duidelijk en dus ook prima afhandeling ."
Beoordeling: 9.
— Peter uit Boxmeer op donderdag 19 september 2019
"Het kost even tijd, er worden relatief veel gegevens gevraagd, maar het invullen is goed te doen."
Beoordeling: 9.
— Jan uit Zuidwolde op woensdag 18 september 2019
"probleemloos voor iedere gebruiker"
Beoordeling: 9.
— Mathieu uit Roermond op dinsdag 17 september 2019
"Veel vragen maar duidelijk om in te vullen. Heel snel goedkeuring binnen"
Beoordeling: 10.
— Petra uit Dordrecht op maandag 16 september 2019
"Goede service en makkelijk in te vullen verklaring. Binnen een dag terug."
Beoordeling: 9.
— Rob uit Hoofddorp op maandag 16 september 2019
"formulier wijst zich vanzelf, veel vragen maar allen duidelijk"
Beoordeling: 10.
— petra uit Dordrecht op maandag 16 september 2019
"makkelijk in te vullen."
Beoordeling: 9.
— Niels Schrooten uit Enter op maandag 16 september 2019
"Duidelijke instructies maken het tot een solide en goed bruikbaar geheel."
Beoordeling: 9.
— Bob uit Capelle aan den IJssel op zondag 15 september 2019
"Makkelijk in te vullen en snel de verklaring binnen"
Beoordeling: 9.
— T vd Visch uit Kootwijk op zondag 15 september 2019
"Was niet de eerste keer dus geen enkel probleem"
Beoordeling: 9.
— Romy uit Diemen op zaterdag 14 september 2019
"Het aanvragen van mijn ESTA was zo geregeld. Fijn om de vragen in het Nederlands in te kunnen vullen. En duidelijke herinneringen aan wat je vooral goed moet controleren voor je de aanvraag indient. Ook het betalen ging makkelijk."
Beoordeling: 9.
— Monique uit Bergambacht op vrijdag 13 september 2019
"heel leuk"
Beoordeling: 9.
— LUC uit BENISSA op vrijdag 13 september 2019
"makkelijk in te vullen"
Beoordeling: 8.
— mario uit geldrop op donderdag 12 september 2019
"Is erg meegevallen. Ging snel en goed."
Beoordeling: 9.
— Elly van de Does uit Bilthoven op maandag 09 september 2019
"Invullen van de aanvraag is makkelijk en je hebt de Esta snel binnen. Helaas had ik op de aanvraag van mijn moeder 1 letter in haar naam vergeten, waardoor ik m opnieuw moest aanvragen. Stom van mezelf natuurlijk, maar was wel opnieuw € 25,- kwijt. Toen ik overdag probeerde te bellen om te vragen wat ik moest doen kreeg ik een antwoordapparaat met de mededeling dat ze overdag van 10 tot 17 uur open zijn, maar er werd helaas niet opgenomen. In de avond lukte het wel."
Beoordeling: 8.
— Marjolein uit Loenen aan de Vecht op maandag 09 september 2019
"Snel en duidelijk"
Beoordeling: 9.
— Carlijn uit Eindhoven op maandag 09 september 2019
"Binnen paar minuten aanvraag ingediend. Makkelijk in te vullen, geen moeilijke vragen. Verkeerde woonplaats in gevuld, gelijk achteraan gebeld en het was gelijk geregeld!! Fijne klantenservice!!"
Beoordeling: 10.
— Sandy uit Dodrecht op zondag 08 september 2019
"Goede service, snel en makkelijk!"
Beoordeling: 10.
— Cansu uit Deventer op zondag 08 september 2019
"Ik heb de aanvraag snel kunnen ingevullen. Vlotte afhandeling eb bevestiging."
Beoordeling: 10.
— Mathildr uit Vlaardingen op zaterdag 07 september 2019
"Very fast service. I received everything in less than 3 days. Even the mailbox at home."
Beoordeling: 10.
— Asmae uit Voorburg op vrijdag 06 september 2019
"Helder"
Beoordeling: 10.
— Christina uit Ansterdam op maandag 02 september 2019
"Makkelijk in te vullen formulier!"
Beoordeling: 8.
— Eelco uit SINT PHILIPSLAND op maandag 02 september 2019
"Snelle service en duidelijke uitleg."
Beoordeling: 10.
— Jacqueline uit Goirle op zaterdag 31 augustus 2019
"Makkelijk en duidelijk En super snel reactie 👍🏻😊"
Beoordeling: 10.
— Fouzia uit Rijsbergen op vrijdag 30 augustus 2019
"Prima en snel"
Beoordeling: 8.
— Jacko uit Bovenkarspel op donderdag 29 augustus 2019
"Simple te volgen"
Beoordeling: 9.
— Henrik uit Hilversum op donderdag 29 augustus 2019
"Makkelijk in te vullen in het Nederlands en snelle toezending visum!"
Beoordeling: 10.
— Jola uit Tiel op zondag 25 augustus 2019
"Makkelijk in te vullen en vlotte afhandeling"
Beoordeling: 9.
— Ralph uit Brunssum op vrijdag 23 augustus 2019
"Snel, duidelijk en redelijk geprijsd. Vorig jaar voor mijzelf en dochter. Onlangs voor echtgenoot en andere dochter. Beide keren binnen 12 uur afgehandeld."
Beoordeling: 10.
— Maria uit Buren op woensdag 21 augustus 2019
"Gemakkelijk, snelle service"
Beoordeling: 9.
— Keyleigh uit Stokkum op woensdag 21 augustus 2019
"Makkelijk en snel en eigen taal"
Beoordeling: 10.
— Mario uit Goirle op woensdag 21 augustus 2019
"De vragen waren duidelijk en overzichtelijk in te vullen ik had mijn esta al binnen 12 uur uur binnen heel erg tevreden"
Beoordeling: 10.
— Erwin Schollmeij uit Eindhoven op dinsdag 20 augustus 2019
"Wij hadden snel het visum op de mail"
Beoordeling: 8.
— Adriana uit Zwijndrecht op dinsdag 20 augustus 2019
"Sommige vragen zijn voor oudere mensen niet te beantwoorden, gelukkig konden we direct geholpen worden met behulp van de chat functie. Vriendelijk en behulpzaam. Heel fijn want we willen graag zonder problemen op vakantie straks."
Beoordeling: 9.
— Tirza uit Voorschoten op dinsdag 20 augustus 2019
"Overzichtelijke website en je weet snel genoeg wat de status is van de aanvraag."
Beoordeling: 9.
— Jannis uit Helmond op maandag 19 augustus 2019
"makkelijk ,overzichtelijk en duidelijk."
Beoordeling: 9.
— Gijs Peek uit Haaren op zondag 18 augustus 2019
"Duidelijk en snel"
Beoordeling: 10.
— Saskia uit Oudega op vrijdag 16 augustus 2019
"Toegankelijke website. Snelle afhandeling van de aanvraag. Prima!"
Beoordeling: 10.
— Joeri uit Eindhoven op donderdag 15 augustus 2019
"Ik ben er echt even voor gaan zitten om het formulier (stapsgewijs) in te vullen. De toelichting heb ik goed gelezen alvorens ik de informatie per vraag/stap invulde en die was ook makkelijk te volgen. Ik verwachtte het visum binnen 72 uur te ontvangen, maar binnen 6 uur had ik hem al ontvangen."
Beoordeling: 9.
— Marielle uit Halsteren op donderdag 15 augustus 2019
"Ben zeer tevreden. Binnen 7 uurtjes toestemming terug."
Beoordeling: 10.
— Peter uit Maastricht op donderdag 15 augustus 2019
"De site vraagt de gegevens stap voor stap et op de i duidelijke uitleg"
Beoordeling: 8.
— Bernard Korbeld uit HENGELO OV op donderdag 15 augustus 2019
"Makkelijk en snel. Binnen 3 dagen had ik mijn verklaring binnen"
Beoordeling: 9.
— Natasa uit Wageningen op woensdag 14 augustus 2019
"Na het aanvragen hadden we de visa snel in de mail."
Beoordeling: 9.
— Trudi Schoenmake uit Veldhoven op dinsdag 13 augustus 2019
"Ruim de tijd om gegevens in te vullen en duidelijke instructies."
Beoordeling: 10.
— Marty uit Olst op zondag 11 augustus 2019
"Super snel en correct, aan te bevelen om ESTA daar aan te vragen."
Beoordeling: 10.
— C. Martens uit Veldhoven op zondag 11 augustus 2019
"Wanneer je alle gegevens bij de hand hebt is het invullen snel en makkelijk te realiseren."
Beoordeling: 10.
— Deborah uit Elst op zondag 11 augustus 2019
"zeer positief, prima"
Beoordeling: 9.
— Sabine uit Rijswijk op zaterdag 10 augustus 2019
"Doet waarvoor het bedoeld is."
Beoordeling: 8.
— Bryan uit Almere op vrijdag 09 augustus 2019
"Gemakkelijk in te vullen en snel goedkeuring"
Beoordeling: 10.
— Adriana uit Waalre op donderdag 08 augustus 2019
"Overzichtelijk aanvraag formulier, alles snel geregeld."
Beoordeling: 10.
— Jacek uit Venray op woensdag 07 augustus 2019
"Prima zonder problemen"
Beoordeling: 10.
— Maria uit Koog aan de Zaan op dinsdag 06 augustus 2019
"Wij hadden veel stress, paar dagen voor vertrek was ,door een stomme administratieve fout van de gemeente, paspoort van onze zoon als vermist in het landelijk systeem genoteerd. Spoedpaspoort aangevraagd en mbv van eVisa direct een nieuwe esta aangevraagd. Medewerkster was erg begripvol aan de telefoon en heeft ons goed en snel geholpen!"
Beoordeling: 10.
— Paul uit Nijmegen op dinsdag 06 augustus 2019
"Invulling van de aanvraag eenvoudig en snel voor elkaar."
Beoordeling: 10.
— Rob uit Rotterdam op maandag 05 augustus 2019
"Goede ervaring vrij snelle respons"
Beoordeling: 9.
— Jeff uit Helstone op maandag 05 augustus 2019
"zie boven"
Beoordeling: 8.
— Annemarie Diouf uit Gouda op maandag 05 augustus 2019
"makkelijk aanvraagformulier ,met de volgende opmerking: waarom de namen van de ouders als je zelf al 70+ bent Wat voor zin heeft het om de vorige werkgever te vermelden als je al een aantal jaren met pensioen bent."
Beoordeling: 8.
— Henk uit Kollumerzwaag op maandag 05 augustus 2019
"Verrassend snel en plezierig contact na een aantal vragen. Een aanrader!"
Beoordeling: 10.
— Joost uit Houten op zondag 04 augustus 2019
"Zo vlug heb ik het nog nooit gehad"
Beoordeling: 8.
— Verwoert Wolter uit BRESKENS op zaterdag 03 augustus 2019
"Zoals hier boven: kan niet beter, vlotter en duidelijker. Helemaal top dus!"
Beoordeling: 10.
— Elisabeth uit Driebruggen op zaterdag 03 augustus 2019

Meer beoordelingen bekijken?

Bekijk alle reviews op de website van Kiyoh. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Alle reviews bekijken