Beoordelingen

Vanaf 1 november 2015 zijn wij gestart met KiyOh klantbeoordelingen. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Voor ons is dit een goede graadmeter om te zien of mensen tevreden zijn over onze diensten en om te zien waar wij onze organisatie eventueel kunnen verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook handig en informatief voor al onze websitebezoekers om een goed beeld te krijgen over hoe wij beoordeeld worden.

8,9/10
De gemiddelde beoordeling van onze klanten.
4987
Het totaalaantal beoordelingen van onze klanten.
98%
Het percentage van onze klanten dat ons aanbeveelt.

De meest recente beoordelingen van eVisa Application Services:

"Invullen aanvraag eenvoudig, duidelijk en dus ook prima afhandeling ."
Beoordeling: 9.
— Peter uit Boxmeer op donderdag 19 september 2019
"Het kost even tijd, er worden relatief veel gegevens gevraagd, maar het invullen is goed te doen."
Beoordeling: 9.
— Jan uit Zuidwolde op woensdag 18 september 2019
"probleemloos voor iedere gebruiker"
Beoordeling: 9.
— Mathieu uit Roermond op dinsdag 17 september 2019
"Veel vragen maar duidelijk om in te vullen. Heel snel goedkeuring binnen"
Beoordeling: 10.
— Petra uit Dordrecht op maandag 16 september 2019
"Goede service en makkelijk in te vullen verklaring. Binnen een dag terug."
Beoordeling: 9.
— Rob uit Hoofddorp op maandag 16 september 2019
"formulier wijst zich vanzelf, veel vragen maar allen duidelijk"
Beoordeling: 10.
— petra uit Dordrecht op maandag 16 september 2019
"makkelijk in te vullen."
Beoordeling: 9.
— Niels Schrooten uit Enter op maandag 16 september 2019
"Duidelijke instructies maken het tot een solide en goed bruikbaar geheel."
Beoordeling: 9.
— Bob uit Capelle aan den IJssel op zondag 15 september 2019
"Makkelijk in te vullen en snel de verklaring binnen"
Beoordeling: 9.
— T vd Visch uit Kootwijk op zondag 15 september 2019
"Was niet de eerste keer dus geen enkel probleem"
Beoordeling: 9.
— Romy uit Diemen op zaterdag 14 september 2019
"Het aanvragen van mijn ESTA was zo geregeld. Fijn om de vragen in het Nederlands in te kunnen vullen. En duidelijke herinneringen aan wat je vooral goed moet controleren voor je de aanvraag indient. Ook het betalen ging makkelijk."
Beoordeling: 9.
— Monique uit Bergambacht op vrijdag 13 september 2019
"heel leuk"
Beoordeling: 9.
— LUC uit BENISSA op vrijdag 13 september 2019
"makkelijk in te vullen"
Beoordeling: 8.
— mario uit geldrop op donderdag 12 september 2019
"Is erg meegevallen. Ging snel en goed."
Beoordeling: 9.
— Elly van de Does uit Bilthoven op maandag 09 september 2019
"Invullen van de aanvraag is makkelijk en je hebt de Esta snel binnen. Helaas had ik op de aanvraag van mijn moeder 1 letter in haar naam vergeten, waardoor ik m opnieuw moest aanvragen. Stom van mezelf natuurlijk, maar was wel opnieuw € 25,- kwijt. Toen ik overdag probeerde te bellen om te vragen wat ik moest doen kreeg ik een antwoordapparaat met de mededeling dat ze overdag van 10 tot 17 uur open zijn, maar er werd helaas niet opgenomen. In de avond lukte het wel."
Beoordeling: 8.
— Marjolein uit Loenen aan de Vecht op maandag 09 september 2019
"Snel en duidelijk"
Beoordeling: 9.
— Carlijn uit Eindhoven op maandag 09 september 2019
"Binnen paar minuten aanvraag ingediend. Makkelijk in te vullen, geen moeilijke vragen. Verkeerde woonplaats in gevuld, gelijk achteraan gebeld en het was gelijk geregeld!! Fijne klantenservice!!"
Beoordeling: 10.
— Sandy uit Dodrecht op zondag 08 september 2019
"Goede service, snel en makkelijk!"
Beoordeling: 10.
— Cansu uit Deventer op zondag 08 september 2019
"Ik heb de aanvraag snel kunnen ingevullen. Vlotte afhandeling eb bevestiging."
Beoordeling: 10.
— Mathildr uit Vlaardingen op zaterdag 07 september 2019
"Very fast service. I received everything in less than 3 days. Even the mailbox at home."
Beoordeling: 10.
— Asmae uit Voorburg op vrijdag 06 september 2019
"Helder"
Beoordeling: 10.
— Christina uit Ansterdam op maandag 02 september 2019
"Makkelijk in te vullen formulier!"
Beoordeling: 8.
— Eelco uit SINT PHILIPSLAND op maandag 02 september 2019
"Snelle service en duidelijke uitleg."
Beoordeling: 10.
— Jacqueline uit Goirle op zaterdag 31 augustus 2019
"Makkelijk en duidelijk En super snel reactie 👍🏻😊"
Beoordeling: 10.
— Fouzia uit Rijsbergen op vrijdag 30 augustus 2019
"Prima en snel"
Beoordeling: 8.
— Jacko uit Bovenkarspel op donderdag 29 augustus 2019
"Simple te volgen"
Beoordeling: 9.
— Henrik uit Hilversum op donderdag 29 augustus 2019
"Makkelijk in te vullen in het Nederlands en snelle toezending visum!"
Beoordeling: 10.
— Jola uit Tiel op zondag 25 augustus 2019
"Makkelijk in te vullen en vlotte afhandeling"
Beoordeling: 9.
— Ralph uit Brunssum op vrijdag 23 augustus 2019
"Snel, duidelijk en redelijk geprijsd. Vorig jaar voor mijzelf en dochter. Onlangs voor echtgenoot en andere dochter. Beide keren binnen 12 uur afgehandeld."
Beoordeling: 10.
— Maria uit Buren op woensdag 21 augustus 2019
"Gemakkelijk, snelle service"
Beoordeling: 9.
— Keyleigh uit Stokkum op woensdag 21 augustus 2019
"Makkelijk en snel en eigen taal"
Beoordeling: 10.
— Mario uit Goirle op woensdag 21 augustus 2019
"De vragen waren duidelijk en overzichtelijk in te vullen ik had mijn esta al binnen 12 uur uur binnen heel erg tevreden"
Beoordeling: 10.
— Erwin Schollmeij uit Eindhoven op dinsdag 20 augustus 2019
"Wij hadden snel het visum op de mail"
Beoordeling: 8.
— Adriana uit Zwijndrecht op dinsdag 20 augustus 2019
"Sommige vragen zijn voor oudere mensen niet te beantwoorden, gelukkig konden we direct geholpen worden met behulp van de chat functie. Vriendelijk en behulpzaam. Heel fijn want we willen graag zonder problemen op vakantie straks."
Beoordeling: 9.
— Tirza uit Voorschoten op dinsdag 20 augustus 2019
"Overzichtelijke website en je weet snel genoeg wat de status is van de aanvraag."
Beoordeling: 9.
— Jannis uit Helmond op maandag 19 augustus 2019
"makkelijk ,overzichtelijk en duidelijk."
Beoordeling: 9.
— Gijs Peek uit Haaren op zondag 18 augustus 2019
"Duidelijk en snel"
Beoordeling: 10.
— Saskia uit Oudega op vrijdag 16 augustus 2019
"Toegankelijke website. Snelle afhandeling van de aanvraag. Prima!"
Beoordeling: 10.
— Joeri uit Eindhoven op donderdag 15 augustus 2019
"Ik ben er echt even voor gaan zitten om het formulier (stapsgewijs) in te vullen. De toelichting heb ik goed gelezen alvorens ik de informatie per vraag/stap invulde en die was ook makkelijk te volgen. Ik verwachtte het visum binnen 72 uur te ontvangen, maar binnen 6 uur had ik hem al ontvangen."
Beoordeling: 9.
— Marielle uit Halsteren op donderdag 15 augustus 2019
"Ben zeer tevreden. Binnen 7 uurtjes toestemming terug."
Beoordeling: 10.
— Peter uit Maastricht op donderdag 15 augustus 2019
"De site vraagt de gegevens stap voor stap et op de i duidelijke uitleg"
Beoordeling: 8.
— Bernard Korbeld uit HENGELO OV op donderdag 15 augustus 2019
"Makkelijk en snel. Binnen 3 dagen had ik mijn verklaring binnen"
Beoordeling: 9.
— Natasa uit Wageningen op woensdag 14 augustus 2019
"Na het aanvragen hadden we de visa snel in de mail."
Beoordeling: 9.
— Trudi Schoenmake uit Veldhoven op dinsdag 13 augustus 2019
"Ruim de tijd om gegevens in te vullen en duidelijke instructies."
Beoordeling: 10.
— Marty uit Olst op zondag 11 augustus 2019
"Super snel en correct, aan te bevelen om ESTA daar aan te vragen."
Beoordeling: 10.
— C. Martens uit Veldhoven op zondag 11 augustus 2019
"Wanneer je alle gegevens bij de hand hebt is het invullen snel en makkelijk te realiseren."
Beoordeling: 10.
— Deborah uit Elst op zondag 11 augustus 2019
"zeer positief, prima"
Beoordeling: 9.
— Sabine uit Rijswijk op zaterdag 10 augustus 2019
"Doet waarvoor het bedoeld is."
Beoordeling: 8.
— Bryan uit Almere op vrijdag 09 augustus 2019
"Gemakkelijk in te vullen en snel goedkeuring"
Beoordeling: 10.
— Adriana uit Waalre op donderdag 08 augustus 2019
"Overzichtelijk aanvraag formulier, alles snel geregeld."
Beoordeling: 10.
— Jacek uit Venray op woensdag 07 augustus 2019
"Prima zonder problemen"
Beoordeling: 10.
— Maria uit Koog aan de Zaan op dinsdag 06 augustus 2019
"Wij hadden veel stress, paar dagen voor vertrek was ,door een stomme administratieve fout van de gemeente, paspoort van onze zoon als vermist in het landelijk systeem genoteerd. Spoedpaspoort aangevraagd en mbv van eVisa direct een nieuwe esta aangevraagd. Medewerkster was erg begripvol aan de telefoon en heeft ons goed en snel geholpen!"
Beoordeling: 10.
— Paul uit Nijmegen op dinsdag 06 augustus 2019
"Invulling van de aanvraag eenvoudig en snel voor elkaar."
Beoordeling: 10.
— Rob uit Rotterdam op maandag 05 augustus 2019
"Goede ervaring vrij snelle respons"
Beoordeling: 9.
— Jeff uit Helstone op maandag 05 augustus 2019
"zie boven"
Beoordeling: 8.
— Annemarie Diouf uit Gouda op maandag 05 augustus 2019
"makkelijk aanvraagformulier ,met de volgende opmerking: waarom de namen van de ouders als je zelf al 70+ bent Wat voor zin heeft het om de vorige werkgever te vermelden als je al een aantal jaren met pensioen bent."
Beoordeling: 8.
— Henk uit Kollumerzwaag op maandag 05 augustus 2019
"Verrassend snel en plezierig contact na een aantal vragen. Een aanrader!"
Beoordeling: 10.
— Joost uit Houten op zondag 04 augustus 2019
"Zo vlug heb ik het nog nooit gehad"
Beoordeling: 8.
— Verwoert Wolter uit BRESKENS op zaterdag 03 augustus 2019
"Zoals hier boven: kan niet beter, vlotter en duidelijker. Helemaal top dus!"
Beoordeling: 10.
— Elisabeth uit Driebruggen op zaterdag 03 augustus 2019
"Site is duidelijk in te vullen en de procedure is snel"
Beoordeling: 10.
— Marielle uit Beekbergen op vrijdag 02 augustus 2019
"Perfect!"
Beoordeling: 10.
— anne uit bodegraven op woensdag 31 juli 2019
"Moest plots naar de States en binnen 24 uur was het geregeld."
Beoordeling: 8.
— Lia uit Amsterdam op woensdag 31 juli 2019
"Erg positief, vooral erg handig dat de gegevens van de overige familieleden al werden ingevuld door de software, zodat deze gegevens maar 1 x door mij ingevuld diende te worden."
Beoordeling: 10.
— Paul uit Den Haag op woensdag 31 juli 2019
"Snel gereageerd en de ESTA formulieren snel binnen, erg prettig!"
Beoordeling: 10.
— Mandy Van Oevere uit Hengelo op dinsdag 30 juli 2019
"Het gaat soepel"
Beoordeling: 9.
— Ad uit Zwijndrecht op maandag 29 juli 2019
"Het werd supersnel geregeld en toen er toch nog een foutje instond werd dat snel gecorrigeerd."
Beoordeling: 9.
— Ellen uit Oosterhout op maandag 29 juli 2019
"Aanvraag is eenvoudig in te vullen. Zorg wel ervoor dat je alle "papieren" bij de hand hebt. Verwerking ging ook zeer snel, binnen 6 uur aanvraag akkoord en Esta goedkeuring ontvangen."
Beoordeling: 9.
— GJ uit Groningen op maandag 29 juli 2019
"Eenvoudig en ongelooflijk snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— Ted uit Nijmegen op zondag 28 juli 2019
"Meer valt er niet over te zeggen, snel en goed geregeld!"
Beoordeling: 9.
— Anoniem uit Aa dorp op zondag 28 juli 2019
"makkelijk en snel."
Beoordeling: 8.
— Richard uit Aalten op zondag 28 juli 2019
"Duidelijke uitleg, snelle afhandeling."
Beoordeling: 10.
— Manuel uit Oirsbeek op zaterdag 27 juli 2019
"Voor eerst gebruik en niet teveel moeite maar lukt als goed doorneemt."
Beoordeling: 9.
— Alfred. uit DEN HAAG op vrijdag 26 juli 2019
"Het invullen is geen probleem. De informatie over vervolg etc is prima"
Beoordeling: 9.
— Dick uit Gemert op vrijdag 26 juli 2019
"Snelle reactie op vragen, goede service"
Beoordeling: 8.
— Tanja uit Schanzleh op vrijdag 26 juli 2019
"Ik heb het als zeer positief ervaren"
Beoordeling: 10.
— Marja uit Winschoten op donderdag 25 juli 2019
"Invullen was een makkie"
Beoordeling: 10.
— Henk uit Glimmen op woensdag 24 juli 2019
"Duidelijk aangegeven wat de bedoeling is, met de juiste instructies. Ik had verhalen gehoord dat het een heel gedoe is om een Esta aan te vragen, maar niets is waar. Ik ben een tevreden klant/passagier."
Beoordeling: 9.
— Ajai uit Rotterdam op woensdag 24 juli 2019
"Contact verliep goed. Mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord."
Beoordeling: 10.
— Regina uit Sleeuwijk op dinsdag 23 juli 2019
"zo gebeurt en super simpel en makelijk te doen"
Beoordeling: 10.
— roberto uit tilburg op dinsdag 23 juli 2019
"Ik had geen omkijken naar. Goed verzorgd en dezelfde dag mijn eVisa ter beschikking."
Beoordeling: 10.
— Margo uit Heerhugowaard op maandag 22 juli 2019
"Ik had geen omkijken naar. Goed verzorgd en dezelfde dag mijn eVisa ter beschikking."
Beoordeling: 10.
— Margo uit Heerhugowaard op maandag 22 juli 2019
"Er wordt duidelijk aangeven welke gegevens dienen ingevuld te worden en eventuele fouten of tekortkomingen worden onmiddellijk weergegeven. Snelle afhandeling van het dossier."
Beoordeling: 10.
— Roger uit Schilde op maandag 22 juli 2019
"Top!"
Beoordeling: 10.
— Meanne uit Den Haag op vrijdag 19 juli 2019
"Snelle en goede afhandeling van de aanvraag"
Beoordeling: 9.
— Rob uit Goirle op donderdag 18 juli 2019
"Duidelijk wat er wordt verwacht, goede email service en een snelle respons."
Beoordeling: 10.
— Angela uit Breda op donderdag 18 juli 2019
"Het invullen van het formulier in verband met de aanvraag van de esta was veel en ik kwam er niet helemaal uit. Na 1 telefoontje ben ik verder geholpen."
Beoordeling: 8.
— M.J. uit Den Haag op woensdag 17 juli 2019
"Eenvoudig en makkelijk in te vullen met duidelijke uitleg. Top"
Beoordeling: 8.
— Gwen uit Castricum op dinsdag 16 juli 2019
"Eenvoudig aanvragen en op alle punten een heldere uitleg."
Beoordeling: 9.
— Martijn uit Zwolle op maandag 15 juli 2019
"Duidelijke omschrijving bij het invullen van het formulier. Verbeter advies. Geef eerst aan wat je nodig hebt voor het invullen van de vragen. B.v. Naam ,adres en telefoonnummer van het eerste verblijf. Gegevens die je dan niet eerst weer moet oozoeken als je bezig bent met het invullen van het formulier."
Beoordeling: 9.
— Willem uit Vlaardingen op maandag 15 juli 2019
"Eenvoudig in gebruik en snelle goedkeuring"
Beoordeling: 10.
— Anna Alberts uit Tüddern op zondag 14 juli 2019
"Fijn, alles is snel en goed geregeld !"
Beoordeling: 10.
— Marleen uit Rijssen op zondag 14 juli 2019
"duidelijk document en gemakkelijk in te vullen"
Beoordeling: 7.
— elly uit ouddorp op zaterdag 13 juli 2019
"goede ervaring, snelle afhandeling."
Beoordeling: 8.
— Koos uit Brielle op zaterdag 13 juli 2019
"Duidelijk en makkelijk in te vullen, zeer gebruiksvriendelijk"
Beoordeling: 10.
— Gaby uit Merksem op vrijdag 12 juli 2019
"Om een visa aan te vragen gaat bij evisa makkelijk en snel. Zeer tevreden."
Beoordeling: 7.
— Wilma uit Olst op vrijdag 12 juli 2019
"Ging heel vlot, en t was weekend"
Beoordeling: 10.
— Ilse uit Breda op donderdag 11 juli 2019
"Duidelijke vragen, billijke prijs en vooral mijn complimenten voor de snelle afhandeling."
Beoordeling: 10.
— Teun de Ruijter uit Groningen op donderdag 11 juli 2019
"Zeer snelle afhandeling van de aanvraag - geen enkele obstakel"
Beoordeling: 10.
— Johannes uit Heerenveen op woensdag 10 juli 2019
"Uitstekende dienstverlening. Het invullen van alle gegevens was prima qua workflow. En medereizigers is helemaal goed geregeld met voor ingevulde data."
Beoordeling: 10.
— Rob uit Rotterdam op woensdag 10 juli 2019
"Goed service duidelijke Nederlandse vragen en goede uitleg. Je vent zo door de vragen lijst heen en de esta kreeg ik een half uur na betaling al binnen per mail. Erg blij met deze service!"
Beoordeling: 10.
— Linda uit Leiden op woensdag 10 juli 2019
"De website is duidelijk en aanvraag was snel geregeld!"
Beoordeling: 10.
— Souhailla uit Zaandam op dinsdag 09 juli 2019
"Hele goeie ervaring, zou altijd met jullie blijven werken ales ik aanvraag voor me ESTA goeie behandeling.."
Beoordeling: 10.
— Shourelly uit Curaçao op dinsdag 09 juli 2019

Meer beoordelingen bekijken?

Bekijk alle reviews op de website van Kiyoh. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Alle reviews bekijken