Beoordelingen

Vanaf 1 november 2015 zijn wij gestart met KiyOh klantbeoordelingen. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Voor ons is dit een goede graadmeter om te zien of mensen tevreden zijn over onze diensten en om te zien waar wij onze organisatie eventueel kunnen verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook handig en informatief voor al onze websitebezoekers om een goed beeld te krijgen over hoe wij beoordeeld worden.

8,9/10
De gemiddelde beoordeling van onze klanten.
5082
Het totaalaantal beoordelingen van onze klanten.
98%
Het percentage van onze klanten dat ons aanbeveelt.

De meest recente beoordelingen van eVisa Application Services:

"Easy to follow"
Beoordeling: 8.
— Roger uit Hoog Keppel op donderdag 21 november 2019
"Dit ging heel snel en simpel. Normaal doe ik het altijd rechtstreeks, maar de amerikaanse site verslikte zich steeds in mijn wat ongebruikelijke adres. Dus iets meer betaald, maar wel bijna per omgaande de Esta Clearance gekregen. Super!"
Beoordeling: 9.
— Miranda uit Lelystad op dinsdag 19 november 2019
"Meteen reactie en dezelfde avond al goedgekeurd , heel prettig !"
Beoordeling: 10.
— Bep uit Oudenbosch op dinsdag 19 november 2019
"Hee snelle en persoonlijke service!"
Beoordeling: 10.
— Paul uit Utrecht op maandag 18 november 2019
"prettig en efficiente verwerking"
Beoordeling: 9.
— JOHANNES uit Bonaire op maandag 18 november 2019
"Makkelijk en probleemloos in te vullen formulier Snelle verwerking en Visa na beoordeling binnen..."
Beoordeling: 10.
— Jan uit Borne op zaterdag 16 november 2019
"Tussen aanvraag en afgifte was slechts een dag."
Beoordeling: 10.
— Stoffelina uit Capelle aan den IJssel op vrijdag 15 november 2019
"Helder en snel antwoord."
Beoordeling: 10.
— Oday uit Veghel op dinsdag 12 november 2019
"Zeer goed"
Beoordeling: 9.
— Petra uit Kats op zondag 10 november 2019
"Goede ondersteuning"
Beoordeling: 10.
— Tamara uit Spijkenisse op zondag 10 november 2019
"Snel en makkelijk in te vullen en binnen 24 uur al antwoord"
Beoordeling: 10.
— Ilse uit Arkel op vrijdag 08 november 2019
"Snel en simpel aanvragen en was binnen 12 uur binnen."
Beoordeling: 9.
— Mars uit Bussum op donderdag 07 november 2019
"Nog even zoeken indien wel de plaats maar niet het logeer adres beschikbaar is , wat vaak het geval zal zijn."
Beoordeling: 8.
— Jan Govert uit Amersfoort op donderdag 07 november 2019
"Prima geregeld"
Beoordeling: 9.
— Frank uit Melssen op donderdag 07 november 2019
"Ik heb nu al een aantal keren gebruik gemaakt van deze site en ze zijn erg snel! de originele site blijft nog wel eens steken en dat is irritant... Voorheen waren jullie nog sneller! maar ik ben dik tevreden."
Beoordeling: 9.
— PJ uit Meerstad op donderdag 07 november 2019
"ik probeerde rechtstreeks maar heb geen succes gehad . Via jullie is het zo geregeld."
Beoordeling: 9.
— HENRY CRONIE uit Papendrecht op donderdag 07 november 2019
"Zeer snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— Phlip uit Uithoorn op woensdag 06 november 2019
"Super snel geregeld grote klasse👌"
Beoordeling: 7.
— Herman uit Callantsoog op woensdag 06 november 2019
"Op de avond voor vertrek ontdekte ik dat mijn vorige Esta was verlopen met een maand. Zou de volgende dag moeten vertrekken en rekende er niet meer op dat dat zou lukken. Tot mijn verbazing en blijdschap las ik de volgende ochtend in mijn mail dat het rond was. Ongelooflijk, veel dank!"
Beoordeling: 10.
— Wyneke uit Bilthoven op dinsdag 05 november 2019
"Snelle bediening!"
Beoordeling: 8.
— Ruddy uit Groningen op zondag 03 november 2019
"Application was eenvoudig. Helder en transparant"
Beoordeling: 10.
— Alwie uit Rotterdam op zondag 03 november 2019
"Alles was duidelijk Gemakkelijk in te vullen"
Beoordeling: 8.
— Anja uit Halle op vrijdag 01 november 2019
"Fast response"
Beoordeling: 9.
— Celine uit Ede op vrijdag 01 november 2019
"We received the document very fast!"
Beoordeling: 8.
— Koekie uit Rotterdam op donderdag 31 oktober 2019
"Het formulier is overzichtelijk en makkelijk in te vullen. Dezelfde dag goed gekeurd en in mijn inbox."
Beoordeling: 9.
— Mia van Keeken uit Maastricht op donderdag 31 oktober 2019
"I filled In the forms and a few days later I received my esta for the USA!"
Beoordeling: 7.
— Joan uit Domburg, Zeeland the Netherlands op woensdag 30 oktober 2019
"Mijn ervaring is dat het super snel gaat van het formulier wat ingevuld moeten worden tot het wachten op de visa. Mvg Rita"
Beoordeling: 10.
— Rita Dijk uit Leeuwarden op woensdag 30 oktober 2019
"Gewoon gied."
Beoordeling: 8.
— Geraldine uit Limmen op woensdag 30 oktober 2019
"Duidelijk aanvraagformulier wat eenvoudig is in te vullen en snelle levering van het formulier."
Beoordeling: 8.
— Ria uit Hoofddorp op woensdag 30 oktober 2019
"Het is een supersnelle service Alles staat makkelijk en duidelijk aangegeven Ik heb mijn visa aangevraagd en had het binnen een uur binnen"
Beoordeling: 10.
— Juny uit Rotterdam op woensdag 30 oktober 2019
"Super snelle, duidelijke en goede service."
Beoordeling: 10.
— Kenny uit Antwerpen op maandag 28 oktober 2019
"aanvraag gedaan, binnen 3 uur had ik mijn Esta formulieren al binnen."
Beoordeling: 10.
— de Bree CJA uit Den Haag op zondag 27 oktober 2019
"Via mail binnen enkele uren geregeld"
Beoordeling: 9.
— Leendert uit Heel (L) op vrijdag 25 oktober 2019
"Snelle service"
Beoordeling: 10.
— Joyce Scheffers uit Eindhoven op woensdag 23 oktober 2019
"Formulier duidelijk daardoor makkelijk in te vullen en zeer snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— Pearl van Straat uit Amsterdam op woensdag 23 oktober 2019
"Formulier is gemakkelijk in te vullen en begrijpelijk. Vervolgens is de status van de aanvraag goed te volgen en het was snel afgehandeld."
Beoordeling: 8.
— Annemieke uit Gieten op dinsdag 22 oktober 2019
"Mijn verzoek werd zeer snel afgehandeld."
Beoordeling: 10.
— Nicole uit Den Haag op dinsdag 22 oktober 2019
"Tevreden"
Beoordeling: 8.
— Mien uit Oud-Beijerland op dinsdag 22 oktober 2019
"Op zondag aangevraagd op maandag ochtend al binnen. Super snelle service."
Beoordeling: 10.
— Johanna uit Diemen op dinsdag 22 oktober 2019
"Snel en makkelijk proces met duidelijk uitleg. Kreeg direct een bevestigingsmail en binnen 12 uur was de aanvraag verwerkt en goedgekeurd."
Beoordeling: 10.
— M uit Lelystad op maandag 21 oktober 2019
"Het was een stuk makkelijker dat via de officiële site van ESTA. Één min puntje vond in dat ik, na dat ik een persoon had toegevoegd, iedere keer het verblijf adres moest invullen. Voordeel daar van is, is dat ik het adres nu uit mijn hoofd weet haha"
Beoordeling: 8.
— Caitlin uit Utrecht op zondag 20 oktober 2019
"Veel vragen die soms wat uitzoekwerk behoeven, maar duidelijk en goed te doen."
Beoordeling: 10.
— Hans uit Eindhoven op zondag 20 oktober 2019
"Super snel en makkelijk"
Beoordeling: 10.
— Verreck uit Den haag op zondag 20 oktober 2019
"Makkelijk en correcte vragen bij sommige vragen kan ik heel goed voorstellen dat ze gesteld worden want je moet ten slotte weten wie je in huis haald. Maar ik ben zeer te vreden mijn vakantie kan niet meer stuk."
Beoordeling: 9.
— Mildred uit Zoetermeer op zondag 20 oktober 2019
"Makkelijk en snel geregeld. Binnen 2 uur had ik bevestiging dat mijn ESTA was goedgekeurd."
Beoordeling: 9.
— Harrie uit den Bosch op vrijdag 18 oktober 2019
"Het is zo geregeld op deze Manier."
Beoordeling: 9.
— Robin uit Den Haag op vrijdag 18 oktober 2019
"Het invullen was makkelijk"
Beoordeling: 10.
— Kelly Rose uit Doetinchem op vrijdag 18 oktober 2019
"Een zeer goed. Er is altijd ruimte voor verbetering."
Beoordeling: 9.
— Martijn Van Wier uit Zwolle op dinsdag 15 oktober 2019
"Het formulier was overzichtelijk om in te vullen. Bij sommige vragen dacht ik, waarom. Maar achteraf begrijpelijk , je gaat naar Amerika en daar zijn ze heel voorzichtig , Met wat voor volk ze binnen de grenzen nemen."
Beoordeling: 8.
— Frits Jansen uit Weesp op dinsdag 15 oktober 2019
"Alles verliep kort en bondig."
Beoordeling: 10.
— Leontine Hamer uit nijmegen op maandag 14 oktober 2019
"De service is duidelijk, snel en probleemloos. Top!"
Beoordeling: 10.
— Minke uit Utrecht op maandag 14 oktober 2019
"Heel snel en duidelijk. Fijn dat dergelijke zaken zo prima worden afgehandeld."
Beoordeling: 9.
— Koos Nederhoed uit IJlst op maandag 14 oktober 2019
"Duidelijke en vlotte verwerking. De benodigde tijd is wel langer dan voorspeld."
Beoordeling: 9.
— Andre uit Zwolle op zondag 13 oktober 2019
"Duidelijk en snel in te vullen"
Beoordeling: 10.
— Mariella uit Abcoude op zaterdag 12 oktober 2019
"Aanvraag snel en goed behandeld"
Beoordeling: 8.
— Ay uit LINSCHOTEN op vrijdag 11 oktober 2019
"Helemaal prima"
Beoordeling: 8.
— Daan uit Voorthuizen op vrijdag 11 oktober 2019
"Snelle afhandeling van de aanvraag"
Beoordeling: 9.
— Wilma uit Nieuwegein op vrijdag 11 oktober 2019
"Heel snel en alles is goed geregeld"
Beoordeling: 10.
— Gennaro uit Almere op vrijdag 11 oktober 2019
"Prima"
Beoordeling: 10.
— Ivan uit Ede op donderdag 10 oktober 2019
"Overzichtelijk en makkelijk invullen. Goeie aanvullende info. Snelle levering"
Beoordeling: 8.
— Martin van de ve uit Dronten op donderdag 10 oktober 2019
"Werkt eenvoudig en snel!"
Beoordeling: 10.
— Inge uit Dodewaard op woensdag 09 oktober 2019
"Sommige velden voldoen niet voor geboren op de antillen"
Beoordeling: 6.
— Jules uit De Haseth op woensdag 09 oktober 2019
"Ik heb gelukkig veel hulp gehad bij het aanvragen van 3x een Esta, bij de officiële website na 3 weken niet gelukt en hier gelukkig wel en binnen 2 uur al goedkeuring. Heel erg bedankt voor jullie hulp, geduld en vriendelijkheid !!"
Beoordeling: 10.
— Diana uit Malden op dinsdag 08 oktober 2019
"Na invulling van de aanvraagform ging alles heel vlot."
Beoordeling: 8.
— Maud uit Amersfoort op dinsdag 08 oktober 2019
"Eerder heb ik een negatieve beoordeling geschreven, omdat de gegevens niet klopte en daarmee kort voor vertrek de esta niet bleek afgegeven. Naar nu bleek lag de fout bij mijzelf omdat het paspoortnummer niet juist beek. eVisa kan echter paspoortnummers niet controleren. Het overige contact en zeker ook de wijze waarop zij op mijn onterechte klacht reageerden is erg prettig!"
Beoordeling: 8.
— Marc uit Hilvarenbeek op dinsdag 08 oktober 2019
"Goede service"
Beoordeling: 8.
— Marit uit Amsterdam op zondag 06 oktober 2019
"MAKKELIJK EN SNEL....."
Beoordeling: 10.
— Wouter Bie uit Nijmegen op zondag 06 oktober 2019
"Toegankelijke en duidelijke manier om ESTA aan te vragen"
Beoordeling: 8.
— Niels uit Alphen op zondag 06 oktober 2019
"Ik had mijn aanvraag gedaan en binnen 2 uur had ik de goedkeuring binnen."
Beoordeling: 10.
— Tamara uit OOSTZAAN op zaterdag 05 oktober 2019
"snel even aanvraag doen voor Amerika. meteen geregeld. antwoord binnen een dag"
Beoordeling: 10.
— wim uit schijndel op zaterdag 05 oktober 2019
"Ging ook sneller dan we verwachtten. Alleen de betaling was een beetje lastig, die wilde maar niet tevoorschijn komen en bij het overnieuw proberen moesten we elke keer 2 uur wachten. Uiteindelijk in een andere browser (Internet Explorer ipv. Chrome...!) hebben we de betaling en daarmee de hele aanvraag wel kunnen voltooien."
Beoordeling: 8.
— Anci uit Alkmaar op vrijdag 04 oktober 2019
"Het niet krijgen van een ESTA toestemming, is een stevige domper, zeker als je een paar jaar geleden met hetzelfde paspoort wel een ESTA toestemming hebt gekregen. Identiteitsfraude ? Evisa application services was de enige die in ieder geval de gemaakte kosten terug heeft gestort."
Beoordeling: 7.
— H van Riggelen uit Apeldoorn op vrijdag 04 oktober 2019
"Wilde 2 aanvragen tegelijk doen als echtpaar Dit lukte niet Toen ik het apart deed kon ik met mijn creditcard de aanvraag voor mijn man niet gebruiken Vreemd"
Beoordeling: 3.
— Maartje uit Dronten op donderdag 03 oktober 2019
"Snelle service."
Beoordeling: 10.
— W uit Oirschot op donderdag 03 oktober 2019
"Positief dat, wanneer de ESTA is verlopen, wij daar van te voren, kosteloos, bericht van ontvangen! Vooral omdat we hebben ondervonden dat bij andere organisaties hier 9 dollar voor wordt gevraagd, voordat de gevraagde informatie verstrekt kan worden."
Beoordeling: 8.
— M uit Kwadendamme op donderdag 03 oktober 2019
"Binnen 1 uur antwoord"
Beoordeling: 10.
— Frank uit Rekem op woensdag 02 oktober 2019
"Heel eenvoudig en snel"
Beoordeling: 10.
— Ruben uit Hulshout op woensdag 02 oktober 2019
"Na eerst zelf bij esta website meerdere keren te hebben geprobeerd onsuccesful"
Beoordeling: 10.
— Erika uit Rotterdam op dinsdag 01 oktober 2019
"snel en eenvoudig geregeld."
Beoordeling: 9.
— Menso uit Harkstede op maandag 30 september 2019
"Makkelijk"
Beoordeling: 10.
— Marion uit Dordrecht op vrijdag 27 september 2019
"Jullie zijn super attent en behulpzaam :-)"
Beoordeling: 10.
— Nancy uit Paris op vrijdag 27 september 2019
"Geen enkel probleem ervaren bij het invullen van het aanvraagformulier en bijzonder duidelijke communicatie na aanvraag. Bovendien snel goedkeuring ontvangen."
Beoordeling: 10.
— Anton uit Amsterdam op vrijdag 27 september 2019
"Er wordt meegedacht evt. fouten snel hersteld. Je wordt snel en vriendelijk geholpen"
Beoordeling: 9.
— Jan uit Huissen op woensdag 25 september 2019
"Prima"
Beoordeling: 9.
— Paul uit Berkel Enschot op dinsdag 24 september 2019
"Handige en duidelijk website voor aanvraag ESTA"
Beoordeling: 8.
— Wim Doorten uit Vries op dinsdag 24 september 2019
"Teveel vragen..."
Beoordeling: 2.
— Barbara uit Zevenaar op maandag 23 september 2019
"Super, snel"
Beoordeling: 7.
— Aad uit Sint Willebrord op maandag 23 september 2019
"Goed te doen, duidelijke site"
Beoordeling: 8.
— Martien uit Bakel op maandag 23 september 2019
"Invullen aanvraag eenvoudig, duidelijk en dus ook prima afhandeling ."
Beoordeling: 9.
— Peter uit Boxmeer op donderdag 19 september 2019
"Het kost even tijd, er worden relatief veel gegevens gevraagd, maar het invullen is goed te doen."
Beoordeling: 9.
— Jan uit Zuidwolde op woensdag 18 september 2019
"probleemloos voor iedere gebruiker"
Beoordeling: 9.
— Mathieu uit Roermond op dinsdag 17 september 2019
"Veel vragen maar duidelijk om in te vullen. Heel snel goedkeuring binnen"
Beoordeling: 10.
— Petra uit Dordrecht op maandag 16 september 2019
"Goede service en makkelijk in te vullen verklaring. Binnen een dag terug."
Beoordeling: 9.
— Rob uit Hoofddorp op maandag 16 september 2019
"formulier wijst zich vanzelf, veel vragen maar allen duidelijk"
Beoordeling: 10.
— petra uit Dordrecht op maandag 16 september 2019
"makkelijk in te vullen."
Beoordeling: 9.
— Niels Schrooten uit Enter op maandag 16 september 2019
"Duidelijke instructies maken het tot een solide en goed bruikbaar geheel."
Beoordeling: 9.
— Bob uit Capelle aan den IJssel op zondag 15 september 2019
"Makkelijk in te vullen en snel de verklaring binnen"
Beoordeling: 9.
— T vd Visch uit Kootwijk op zondag 15 september 2019
"Was niet de eerste keer dus geen enkel probleem"
Beoordeling: 9.
— Romy uit Diemen op zaterdag 14 september 2019
"Het aanvragen van mijn ESTA was zo geregeld. Fijn om de vragen in het Nederlands in te kunnen vullen. En duidelijke herinneringen aan wat je vooral goed moet controleren voor je de aanvraag indient. Ook het betalen ging makkelijk."
Beoordeling: 9.
— Monique uit Bergambacht op vrijdag 13 september 2019
"heel leuk"
Beoordeling: 9.
— LUC uit BENISSA op vrijdag 13 september 2019
"makkelijk in te vullen"
Beoordeling: 8.
— mario uit geldrop op donderdag 12 september 2019
"Is erg meegevallen. Ging snel en goed."
Beoordeling: 9.
— Elly van de Does uit Bilthoven op maandag 09 september 2019

Meer beoordelingen bekijken?

Bekijk alle reviews op de website van Kiyoh. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Alle reviews bekijken