Beoordelingen

Vanaf 1 november 2015 zijn wij gestart met KiyOh klantbeoordelingen. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Voor ons is dit een goede graadmeter om te zien of mensen tevreden zijn over onze diensten en om te zien waar wij onze organisatie eventueel kunnen verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook handig en informatief voor al onze websitebezoekers om een goed beeld te krijgen over hoe wij beoordeeld worden.

8,9/10
De gemiddelde beoordeling van onze klanten.
5223
Het totaalaantal beoordelingen van onze klanten.
98%
Het percentage van onze klanten dat ons aanbeveelt.

De meest recente beoordelingen van eVisa Application Services:

"De "terug"button in de browser gebruiken is niet verstandig, in ons geval sprong de pagina niet 1 pagina terug, maar begon weer aan het begin, waardoor je alles weer opnieuw in kon vullen. Verder wijst het zich vanzelf. Op zondag aangevraagd, maandag eind van de middag de verklaringen al in de mail.Prima service."
Beoordeling: 7.
— GJ ter Voert uit Lelystad op zaterdag 25 januari 2020
"Goed"
Beoordeling: 8.
— Graschella uit Almere op vrijdag 24 januari 2020
"Weekje geleden nieuwe Esta moeten aanvragen (laatste keer was begin 2018) en invullen van de site was duidelijk en snel te doen. Had na de zeer snelle ontvangst van de Esta via mail 1 vraag m.b.t. de voornamen en die vraag was ook zeer snel en duidelijk beantwoord."
Beoordeling: 9.
— Chris uit GRONINGEN op vrijdag 24 januari 2020
"eerste keer maar snel antwoord"
Beoordeling: 9.
— Yvonne uit zandvoort op vrijdag 24 januari 2020
"Alles werkte goed en was snel verwerkt"
Beoordeling: 9.
— Sander uit Deventer op donderdag 23 januari 2020
"Ha fout gemaakt in aanvraag; ben daar onmiddelijk van op de hoogte gesteld. Kon op deze manier extra kosten besparen. Top service!"
Beoordeling: 10.
— Linda uit Bilthoven op donderdag 23 januari 2020
"Formulier makkelijk in te vullen en snelle reactie met goedkeuring terug ontvangen. Prima service."
Beoordeling: 10.
— Barta uit Apeldoorn op donderdag 23 januari 2020
"Prima"
Beoordeling: 10.
— Rein uit Nuenen op woensdag 22 januari 2020
"ESTA aangevraagd en nog dezelfde dag verkregen. Snelle service dus."
Beoordeling: 9.
— Dennis uit Valkenswaard op woensdag 22 januari 2020
"Heldere informatie, makkelijk in te vullen, goed tarief, snelle afhandeling: Kortom Top Service!"
Beoordeling: 9.
— Mirjam uit Nijmegen op woensdag 22 januari 2020
"Soms even goed kijken/lezen wat er precies moet worden ingevuld"
Beoordeling: 8.
— Gerrit uit Meppel op woensdag 22 januari 2020
"Eenvoudig en snel te vinden en in te vullen."
Beoordeling: 10.
— Peter uit Vogel op dinsdag 21 januari 2020
"Als ik erg kritisch moet zijn, is het vervelend als je je mobiele nummer erin hebt gezet en aan het einde van de pagina zegt hij, dat je de 0 eraf moet halen van je 06 nummer. Voor de rest overzichtelijk en snelle reactie/goedkeuring.. 👍"
Beoordeling: 8.
— M uit Leiden op dinsdag 21 januari 2020
"Eenvoudig en snel in te vullen"
Beoordeling: 8.
— Theo uit Blaricum op dinsdag 21 januari 2020
"Zonder probleem sıper snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— Reyhan uit Turkije op dinsdag 21 januari 2020
"Na het aanvragen binnen korte tijd antwoord. Er was een typfoutje gezien. Na het herstellen was de zaak snel rond. Erg netjes en fijn contact gehad per mail."
Beoordeling: 10.
— Nordin uit Amsterdam op dinsdag 21 januari 2020
"Snel duidelijk gemakkelijk"
Beoordeling: 10.
— Roger uit Roosteren op maandag 20 januari 2020
"Helder forumlier, goed in te vullen, snel antwoord, gewoon zo als je het graag ziet."
Beoordeling: 10.
— Patrick uit Brummen op maandag 20 januari 2020
"Zeer snel het visum binnen na aanvraag."
Beoordeling: 8.
— Louis uit Zoetermeer op maandag 20 januari 2020
"Makkelijke, snelle website"
Beoordeling: 10.
— Judith uit Aalsmeer op maandag 20 januari 2020
"Esta binnen enkele uren binnen"
Beoordeling: 10.
— Inge Danielle uit Amsterdam op maandag 20 januari 2020
"Duidelijke site en super snel binnen de aanvraag"
Beoordeling: 9.
— Ferdinand uit Den Helder op maandag 20 januari 2020
"toelichting op sommige vragen zou beter kunnen"
Beoordeling: 8.
— Peter uit Hoofddorp op zondag 19 januari 2020
"prima en snel geregeld"
Beoordeling: 9.
— thea uit Culemborg op zondag 19 januari 2020
"Snelle service!"
Beoordeling: 10.
— Debbie uit Zoetermeer op zondag 19 januari 2020
"Snelle service, duidelijke formulieren"
Beoordeling: 8.
— Stefan uit Tilburg op zaterdag 18 januari 2020
"Op deze manier minimale rompslomp van de Amerikaanse bureaucratie"
Beoordeling: 9.
— Bas uit Eemnes op zaterdag 18 januari 2020
"Snelle afhandeling"
Beoordeling: 10.
— Alisha uit Den Haag op vrijdag 17 januari 2020
"Super makkelijk en snel. Top."
Beoordeling: 10.
— Renee uit Vlissingen op vrijdag 17 januari 2020
"Beloven wat ze zeggen ."
Beoordeling: 10.
— E uit WESTERVOORT op vrijdag 17 januari 2020
"Snel"
Beoordeling: 10.
— Hayat uit Middelburg op vrijdag 17 januari 2020
"Zeer snel en accuraat"
Beoordeling: 9.
— Dick uit Tiel op vrijdag 17 januari 2020
"Om blij van te worden"
Beoordeling: 10.
— Rita uit Zoetermeer op vrijdag 17 januari 2020
"Zie bovenstaande."
Beoordeling: 9.
— Henk uit Almere op donderdag 16 januari 2020
"Makkelijk, duidelijk en snel"
Beoordeling: 9.
— Roger Golsteijn uit Roosteren op donderdag 16 januari 2020
"Duidelijke site en vlot geregeld"
Beoordeling: 10.
— Patricia uit Berkel en Rodenrijs op donderdag 16 januari 2020
"Helemaal top"
Beoordeling: 9.
— Maarten uit Keeris op woensdag 15 januari 2020
"Geen"
Beoordeling: 9.
— Martin uit Oisterwijk op woensdag 15 januari 2020
"Het was simpel in t vullen en snel gegaan"
Beoordeling: 10.
— Shanaina uit Paramaribo op woensdag 15 januari 2020
"Snelle reactie, klant vriendelijke, betrokken en hartelijk"
Beoordeling: 10.
— Hatice uit Amsterdam op dinsdag 14 januari 2020
"Uitleg heel helder; jullie maken waar wat je beloofd, snelle afhandeling en ontvangst van de geprinte versie."
Beoordeling: 10.
— Francien uit Vlierden op dinsdag 14 januari 2020
"hele snelle service"
Beoordeling: 7.
— 10 uit Heerenveen op dinsdag 14 januari 2020
"Duidelijk en overzichtelijk."
Beoordeling: 8.
— Shefanie uit Paramaribo op dinsdag 14 januari 2020
"Wel heel veel vragen om de USA binnen te komen, maar eVisa heeft alles snel en adequaat verwerkt."
Beoordeling: 7.
— Robert uit Waalre op maandag 13 januari 2020
"Goed en snel"
Beoordeling: 10.
— Lucia uit Venray op maandag 13 januari 2020
"Uitleg bij alle vragen ook 'idiot proof'."
Beoordeling: 10.
— Annemieke uit Hoofddorp op maandag 13 januari 2020
"meedenkende beoordelaars met een proactieve aanpak. Zeer prettig!"
Beoordeling: 10.
— Emmy Bluemink uit etten-leur op maandag 13 januari 2020
"Eenvoudig formulier"
Beoordeling: 9.
— Hendrikus uit Llambilles Spanje op zondag 12 januari 2020
"Duidelijk wat je in moet vullen en een erg snelle afhandeling."
Beoordeling: 10.
— Sabine uit Voorschoten op zondag 12 januari 2020
"Binnen 48 uur hadden wij deze al binnen! Site was erg duidelijk en makkelijk!"
Beoordeling: 10.
— Asma uit Nieuwkoop op zaterdag 11 januari 2020
"Het was eenvoudig, duidelijk en vooral snel."
Beoordeling: 10.
— Jeroen uit Dedemsvaart op zaterdag 11 januari 2020
"Ingevuld in het nederlands wat fijn was, opgestuurd en twee uur later had ikhem via de email al binnen"
Beoordeling: 10.
— Marcel Janssen uit Ermelo op zaterdag 11 januari 2020
"fijn z'n in Nederlandse taal dit formulier met toelicht in te vullen. had ik echt veel plezier van. snel verwerking, binnen enkele uren al toestemming."
Beoordeling: 9.
— H S uit Capelle a/d IJssel op zaterdag 11 januari 2020
"Gewoon goed"
Beoordeling: 10.
— Thomas Pero uit Mierlo op vrijdag 10 januari 2020
"Duidelijke site"
Beoordeling: 8.
— Eduard Schouren uit Maastricht op donderdag 09 januari 2020
"Visum binnen een paar uur geregeld."
Beoordeling: 10.
— Sacha van Herten uit Stockholm op woensdag 08 januari 2020
"Overzichtelijk en goed verzorgd"
Beoordeling: 10.
— Jacques uit Rotterdam op woensdag 08 januari 2020
"Overzichtelijk, duidelijk....handig, snel"
Beoordeling: 9.
— P uit Eersel op woensdag 08 januari 2020
"Zoals in de titel vermeld, eenvoudiger kan bijna niet. Ik was er binnen een paar minuten doorheen, en het geld wat ik er voor moest betalen was ook prima. Niets op aan te merken, zeker om aan te bevelen."
Beoordeling: 10.
— Robbert uit Hoorn op dinsdag 07 januari 2020
"Zeer goed geholpen"
Beoordeling: 10.
— Sahar uit Assendelft op maandag 06 januari 2020
"aanvraag ingediend zelf een foutje gemaakt,een keurige reactie voor herstel."
Beoordeling: 9.
— Theo uit oostrum op maandag 06 januari 2020
"Zie hiervoor"
Beoordeling: 9.
— Bernard uit Brouwer op maandag 06 januari 2020
"Zeer eenvoudig en snel in te vullen formuLier met duidelijke uitleg indien nodig."
Beoordeling: 10.
— Monique uit Alkmaar op zondag 05 januari 2020
"Heb hier al eerder gebruik van gemaakt en ik ben hier erg tevreden over De site is makkelijk en overzichtelijk en duidelijk Daarna krijg je de formulieren zeer snel terug gestuurd"
Beoordeling: 10.
— Rob uit Huissen op zondag 05 januari 2020
"Klantvriendelijke benadering en duidelijke beschrijving. Ook een snelle afwikkeling."
Beoordeling: 8.
— W.Drost uit Appelscha op zaterdag 04 januari 2020
"Misschien van te voren alvast vragen door laten lezen. Ik was wat tijd kwijt met dingen opzoeken"
Beoordeling: 8.
— L.T. uit Zoetermeer op zaterdag 04 januari 2020
"Duidelijke uitleg bij het invullen."
Beoordeling: 8.
— Wiel Koopmans uit Meerlo op zaterdag 04 januari 2020
"Goede info aan de zijkant, daardoor is de lijst snel in te vullen. De Esta wordt snel in behandeling genomen en goedgekeurd."
Beoordeling: 9.
— Marino uit Huissen op zaterdag 04 januari 2020
"Via de eVisa, heb ik mijn ESTA in kunnen vullen met een duidelijke uitleg, en binnen no time was het geregeld... ben dus zeer tevreden"
Beoordeling: 10.
— Kees uit Sint Pancras op vrijdag 03 januari 2020
"Eerst onoverzichtelijk, toen via Google een voorbeeld voor invullen opgezocht."
Beoordeling: 6.
— A uit Dronten op donderdag 02 januari 2020
"xxx"
Beoordeling: 10.
— rohald Vermeulen uit Tiel op donderdag 02 januari 2020
"Makkelijk en duidelijke site. Binnen twee minuten de aanvraag gedaan en binnen 24 uur de esta binnen. Top!!!"
Beoordeling: 10.
— D. Claessens uit Rotterdam op woensdag 01 januari 2020
"Makkelijk invulbaar. Snelle reactie en het document ook heel snel."
Beoordeling: 8.
— Astrid uit OUDE MEER op dinsdag 31 december 2019
"Snelle goedkeuring, duidelijke website"
Beoordeling: 10.
— Jan Goudappel uit Herveld Noord op maandag 30 december 2019
"Het kost zowiezo veel tijd omdat de Amerikaanse autoriteiten dat willen weten. Maar binnen 24 uur had ik mijn esta goedgekeurd en wel in mijn mailbox. Dat is erg snel. Het is alleen wat duurder dan op de officiële site van de Amerikaanse overheid."
Beoordeling: 8.
— Sonja uit Hoogland op maandag 30 december 2019
"De aanvraag was makkelijk in te vullen, o.a. door de extra toelichting en de tussentijdse controles."
Beoordeling: 9.
— Bert uit Ruinerwold op zaterdag 28 december 2019
"Aanvraag snel verwerkt"
Beoordeling: 8.
— Marie louise uit Woensdrecht op zaterdag 28 december 2019
"Snelle afronding Geen omkijken na"
Beoordeling: 9.
— Jan uit Pesse op vrijdag 27 december 2019
"Prima"
Beoordeling: 10.
— Daniel uit Bocholtz op vrijdag 27 december 2019
"Misschien wordt er iets teveel informatie gevraagd zoals naam ouders enz., mensen zijn soms al gestorven ."
Beoordeling: 8.
— Marc uit Cuypers op donderdag 26 december 2019
"Zie boven"
Beoordeling: 8.
— Renée uit Naarden op woensdag 25 december 2019
"Was zeer eenvoudig te gebruiken Alles netjes en overzichtelijk Na invulling direct een email en ruim binnen de max 72 uur ESTA binnen"
Beoordeling: 9.
— Peter uit Odessa op woensdag 25 december 2019
"prima zeer snelle behandeling zonder problemen"
Beoordeling: 9.
— Anita uit Haarlem op woensdag 25 december 2019
"Heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk."
Beoordeling: 10.
— Remko uit Puttershoek op dinsdag 24 december 2019
"Aanvraag ingediend en binnen 72 uur heb je de formulieren binnen. Bij mij is er wel wat fout gegaan bij het invoeren, maar dit heeft Mariska voor mij opgelost. Ik was hier enorm mee geholpen. Ik zou deze site iedereen aanraden. Ik gebruik vanaf nu alleen nog Evisa Application Services."
Beoordeling: 10.
— Tina uit Amsterdam op dinsdag 24 december 2019
"Dinsdag aangevraagd en donderdag al binnen. Top!"
Beoordeling: 10.
— Laura uit Alkmaar op zondag 22 december 2019
"makkelijk en snel"
Beoordeling: 10.
— Henk uit Bilbao op zondag 22 december 2019
"Een hele goede en hele snelle service bedankt hiervoor"
Beoordeling: 10.
— sander uit Hoorn op zondag 22 december 2019
"Correct en snel uitgevoerd"
Beoordeling: 8.
— Martinus uit Best op vrijdag 20 december 2019
"Gemakkelijke en duidelijke site."
Beoordeling: 9.
— Diana uit Lepelstraat op donderdag 19 december 2019
"Er werd snel en behulpzaam gereageerd op mijn vragen in de mail, ook hele vriendelijke reacties, leuke meiden daar op jullie klantenservice,"
Beoordeling: 9.
— Ruby uit Schiedam op woensdag 18 december 2019
"Heel duidelijke info en stappen om de Esta aan te vragen en wat er daarna gebeurd. Vooral de extra info bij invulvelden vond ik erg handig/duidelijk, daardoor weet je goed wat je moet doen en worden fouten voorkomen. Goedkoop, makkelijk en snel. Erg fijn."
Beoordeling: 9.
— Marianne uit Arnhem op maandag 16 december 2019
"geen gezeur duideljike vragen"
Beoordeling: 8.
— h.j machielse uit UITGEEST op maandag 16 december 2019
"snel en efficiënt aan een visum komen"
Beoordeling: 10.
— Henk uit Zeist op maandag 16 december 2019
"het was een overzichtelijke en handige manier om een esta te bemachtigen"
Beoordeling: 9.
— Eleonora uit den haag op maandag 16 december 2019
"Binnen 24 uur het acc ontvangen!!!"
Beoordeling: 9.
— Francisca uit Den Haag op zondag 15 december 2019
"Het was goedkoop, makkelijk, duidelijk en ging heel snel. Duurde niet langer dan een uur voordat ik mijn antwoord kreeg."
Beoordeling: 10.
— Luna uit Zweden op zondag 15 december 2019
"Super snel geregeld"
Beoordeling: 10.
— J.W.A.P.C. Nieuw uit Waardenburg op zondag 15 december 2019
"Prettig en snel"
Beoordeling: 10.
— Edwin uit Leeuwarden op vrijdag 13 december 2019
"was wat typwerk maar wijst zichzelf"
Beoordeling: 8.
— C.B.van Klooster uit Maassluis op vrijdag 13 december 2019
"de site is gebruiksvriendelijk maar zeer uitgebreid."
Beoordeling: 8.
— Smits uit Uden op donderdag 12 december 2019
"Had een vraag niet goed ingevuld, meteen een mail ontvangen met de vraag of het wel juist was. Werd meteen hersteld."
Beoordeling: 10.
— Hil uit Monnickendam op donderdag 12 december 2019

Meer beoordelingen bekijken?

Bekijk alle reviews op de website van Kiyoh. KiyOh is een onafhankelijk bureau.
Alle reviews bekijken